Τον έσφαξαν η γυναίκα του και η 18χρονη κόρη του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 08:40 Τον έσφαξαν η γυναίκα του και η 18χρονη κόρη του!

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το άγριο φονικό στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Η σύζυγος και η 18χρονη κόρη του 49χρονου συνελήφθησαν για τον φόνο του. Τον είχε βρει σε λίμνη αίματος ο γιος του. Το “σκοτεινό” παρελθόν που υποστηρίζει η 45χρονη πως της “όπλισε” το χέρι.

”Σείεται” ο Εύοσμος από τις αποκαλύψεις για την δολοφονία του 49χρονου, αφού κατηγορούμενες πλέον είναι η 45χρονη σύζυγός του και η 18χρονη κόρη του! 

Ως δράστιδες ταυτοποιήθηκαν και εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία. Οι συλληφθείσες οδηγούνται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Εύοσμος: Πως έγινε το άγριο φονικό 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μάνα και κόρη, ενεργώντας από κοινού, φαίνεται να μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου ιδιοκτήτη ταξί και αφού ακινητοποίησαν το θύμα με μαχαίρι τον σκότωσαν, επιφέροντάς του πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και τη δεξιά παρειά.

Τον 49χρονο εντόπισε το βράδυ της ίδιας μέρας ο γιος του μέσα σε μια λίμνη αίματος, που ειδοποίησε τις Αρχές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά την εις βάρος τους αποδιδόμενη ενέργεια, οι συλληφθείσες επιχείρησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλοιώνοντας -ταυτόχρονα- τη σκηνή του εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη (ο Εύοσμος βρίσκεται στη δυτική πλευρά) και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Το κίνητρο

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, το κίνητρο της πράξης φέρεται να ανάγεται στο παρελθόν, καθώς, όπως κατήγγειλε η 45χρονη, ο σύζυγός της φέρεται να ασελγούσε κατ’ επανάληψη εναντίον της κόρης τους όσο εκείνη ήταν ανήλικη.

Η ίδια, φαίνεται να κατέθεσε, ακόμη, ότι είχαν κάποιες οικονομικές διαφορές με το θύμα. Το σίγουρο είναι πως ολόκληρος ο Εύοσμος είναι ανάστατος, και μένει να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του συγκλονιστικού φονικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 49χρονου ημεδαπού (σχετικό το από 15-06-2020 δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μας).

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες και συνελήφθησαν χθες (15-06-2020), η 45χρονη γυναίκα και η 18χρονη κόρη του θύματος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθείσες, ξημερώματα της (14-06-2020), ενεργώντας από κοινού, αφού εισήλθαν στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου, τον ακινητοποίησαν και με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισαν θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και την δεξιά παρειά.

Μετά την εγκληματική πράξη, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος. Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, φωτογραφία: thestival.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση