Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία στο κινητό της 35χρονης - Ο πομπός και η εφαρμογή εντοπισμού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 09:28 Επίθεση με βιτριόλι: Τα νέα στοιχεία στο κινητό της 35χρονης - Ο πομπός και η εφαρμογή εντοπισμού

Σήμερα στις 10:00 αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή η 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι προκειμένου να απολογηθεί, αν και μέχρι αυτήν την ώρα κρατάει το στόμα της κλειστό επαναλαμβάνοντας μόνο ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Στο μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της αστυνομίας στα κινητά και το λάπτοπ της 35χρονης που βρέθηκαν στο σπίτι της και τα στοιχεία που βρέθηκαν είναι πραγματικά αποκαλυπτικά.

Όπως αποκάλυψε η Μίνα Καραμήτρου στο Open, στο κινητό της τηλέφωνο έχει βρεθεί μία εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού αυτοκινήτων. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρακολουθεί ένα πομπό που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο αυτοκίνητο κι έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να γνωρίζεις που ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Επίσης, έχουν καταχωρηθεί στο κινητό της με ημερομηνία 16/3/2019 φωτογραφίες με οδηγίες για το που βρίσκεται κατάστημα που πουλάει πομπούς. Μεταξύ άλλων στο κινητό της τηλέφωνο έχουν βρεθεί καταχωρημένες με ημερομηνία 8/5/2020 φωτογραφίες- στιγμιότυπα με κατάστημα στο Περιστέρι που πουλάει περούκες. Επιπλέον, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι βρέθηκε φωτογραφία με ημερομηνία 25/6/2019 όπου απεικονίζει χάρτη με συντεταγμένες από την περιοχή της Καλλιθέας σε πολύ κοντινό σημείο από τον τόπο εργασίας της 34χρονης Ιωάννας καθώς και φωτογραφία με ημερομηνία 22/6/2019 που απεικονίζει την είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η Ιωάννα.

Δείτε το βίντεο από το ΟΡΕΝ:

Πηγές: eniko.gr, OPEN