Βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη και δεν είπε κουβέντα – Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 12:02 Βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη και δεν είπε κουβέντα – Τήρησε το δικαίωμα της σιωπής

Ούτε μια λέξη δεν είπε στον ανακριτή η 35χρονη η οποία φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα.

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 35χρονη η οποία φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαΐου 2020.

Η κατηγορούμενη που κρίθηκε προφυλακιστέα, τήρησε το δικαίωμα της σιωπής σύμφωνα με τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του ανακριτή.

Επιφυλάχθηκε να απολογηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώ η υπεράσπισή της έλαβε νέα στοιχεία σήμερα που προστέθηκαν στη δικογραφία της υπόθεσης.

Όταν η κατηγορούμενη έφυγε από το κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων μία πολίτης της φώναζε «παλιοθήλυκο, να σου ρίξουν βιτριόλι».

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση