Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βιτριόλι: «Εμμονική»! Αυτά αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας της 35χρονης (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 23:23 Βιτριόλι: «Εμμονική»! Αυτά αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας της 35χρονης (video)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα με τις χειρόγραφες σημειώσεις της φερόμενης ως δράστιδας να δείχνουν την εμμονή της προς τον σύντροφό της. Ο γραφικός της χαρακτήρας καθρεφτίζει τα πάντα!

Σκόρπιες σκέψεις, αγωνίες και προβληματισμοί, ή προβλέψεις από χαρτομαντεία που σημείωνε για να μην ξεχάσει; Είναι οι χειρόγραφες σημειώσεις της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με το βιτριόλι, που φέρνει στο φως η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η εμμονή της με τον 40χρονο σύντροφό της, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Όπως επίσης και οι μαύρες σκέψεις, όχι μόνο για μια ξανθιά, αλλά και για μια δεύτερη γυναίκα, μελαχρινή, από την δουλειά της, που φαίνεται ότι είχε μπει στο στόχαστρό της.

«Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου. Θα μάθω ότι θα χωρίσει. Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά μου».

Οι σημειώσεις αρχίζουν με τη λέξη «άνοιγμα». Το άνοιγμα των χαρτιών, λένε όσοι ξέρουν από χαρτομαντεία, και συνεχίζουν με φράσεις μελλοντικού χρόνου, για τα όσα η 35χρονη φαίνεται να πίστευε ότι θα έρθουν στη ζωή της.

«Επικοινωνία θα φέρει μια είδηση. Υπάρχει μια καλυτέρευση στα πράγματά σου σχετικά με αυτόν. Βγαίνει ένας πρώην που μάλλον τα έχει με άλλη. Τσακωμός με μια καστανή ή μελαχρινή. Αγχώνεται για χρήματα. Θα τσακωθώ με μια γυναίκα μελαχρινή».

Σε άλλο σημείο των χειρόγραφων, αναφέρεται η φράση «δικό του». Το κομμάτι που αφορά τις προβλέψεις για τον 40χρονο άνδρα, που της είχε γίνει εμμονή και μονοπωλούσε τη ζωή της.

«Δικό του. Νιώθει πράγματα συναισθηματικά για μένα. Πάλι κρεβάτι με αυτόν».

Ολη η ζωή της περιστρέφονταν στο σύντροφό της 

Όλη η ζωή της 35χρονης περιστρέφονταν γύρω από τον ερωτικό της σύντροφο και για αυτήν η κάθε γυναίκα που ήταν στη ζωή του, ανεξάρτητα αν είχε ερωτική σχέση μαζί της ή όχι, ήταν ένας κίνδυνος.

Με τις λέξεις, «φίδι» και «θάνατος» αναφέρεται και σε μια άλλη γυναίκα, γράφοντας ότι είναι κάτω των 30 χρόνων, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Δουλειά να προσέξω – φίδι. Ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30».

Όπως προκύπτει από τα γραπτά της, η 35χρονη θεωρούσε περίπου δεδομένο ότι μια άλλη γυναίκα στέκεται εμπόδιο ανάμεσα στην ίδια και τον σύντροφό της.

«Θα με απασχολήσουν τα συναισθηματικά μου, λίγο τα επαγγελματικά μου και κάποια ερωτήματα για τον… (όνομα 40χρονου συντρόφου της). Μου έχει καρφωθεί ότι έχει άλλη, μια ξανθιά φίλη μου».

Τη ζήλια και τις «εμμονές» της για την Ιωάννα φέρεται να αποτύπωνε σε σημειώματα

Ζούσε μέσα στην ανασφάλεια 

Η 35χρονη κατηγορούμενη αποτύπωνε στα σημειώματα  τη ζήλια και τις εμμονές της και «πηγή» του κακού ήταν το πάθος της για έναν άνδρα.

«Από το γραπτό αυτό βλέπω μια ανάγκη να τραβάει γραμμές και να οριοθετεί τις παραγράφους, σε συνδυασμό με μουτζούρες που μου λέει ένα διάχυτο άγχος ενός πολύ δυνατού ανθρώπου που προσπαθεί με κάποιο τρόπο να οριοθετήσει την ενέργειά του, τη δύναμή του» δηλώνει η δικαστική γραφολόγος, Αλίκη Αραπαντώνη μιλώντας στο Star. 

«Μελαχρινή από δουλειά να προσέξω… Θα επικοινωνήσω μαζί του», γράφει η κατηγορούμενη σε μια προσπάθεια να προβλέψει την εξέλιξη της σχέση της με τον άνδρα που την ενδιέφερε.

«Από τη μια μεριά είναι το κεφαλαίο Μ που το πρώτο του σημείο είναι πιο ψηλό και τα μικρά μ που είναι τόσο πολύ ψηλά, υπερυψωμένα στη γλώσσα της γραφολογίας που σημαίνει ότι είναι ξεχωριστή ότι ξέρει ότι είναι μοναδική και αναντικατάστατη, και από την άλλη μεριά έχουμε μια γραφή, η οποία στη μορφή των γραμμάτων είναι εξαιρετικά ταλαιπωρημένη, πάρα πολύ ανασφαλής, σε συνδυασμό όμως με ένα πολύ δυνατό πάτημα του γραφικού εργαλείου που μας την κάνει σε ότι αποφασίσει η προσκολληθεί, ιδιαίτερα εμμονική» δηλώνει η κ. Αραπαντώνη.

Πηγή Live News, Star