Απατεώνας ολκής ο «μαϊμού» γιατρός - Εμφανιζόταν ακόμη και ως συνεργάτης της κυβέρνησης Μπους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 09:25 Απατεώνας ολκής ο «μαϊμού» γιατρός - Εμφανιζόταν ακόμη και ως συνεργάτης της κυβέρνησης Μπους

Στη γειτονιά του εμφανιζόταν ως... πιλότος!!!

Πρωταγωνιστής σε απάτη με υποτιθέμενα δορυφορικά συστήματα και με θύματα γνωστούς επιχειρηματίες ήταν ο 47χρονος ψευτογιατρός που προκάλεσε με τις συμβουλές του έναντι αμοιβής τον θάνατο τριών ατόμων και οι οποίοι εγκατέλειψαν τη θεραπευτική αγωγή που ακολουθούσαν, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από το MEGA.

Ο 47χρονος "μαϊμού" γιατρός εμφανιζόταν παλιότερα ότι είχε στενές επαφές με την κυβέρνηση Μπους, ενώ υποστήριζε ότι τα δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας είναι μυστικό του αμερικανικού στρατού.

Επιπλέον οργάνωνε παραπλανητικά ταξίδια των επιχειρηματιών στις ΗΠΑ, με συναντήσεις κορυφαίων αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης, οι οποίες αναβάλλονταν την τελευταία στιγμή. Η ζημιά των εν λόγω επιχειρηματιών ανέρχεται σε 45 εκατ. ευρώ.

Ο 47χρονος είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης το 2004 στο σπίτι του στη Βούλα.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Δείτε το σπίτι-φρούριο του φαντομά απατεώνα - Διώκεται για τη δολοφονία τριών ανθρώπων - Τουλάχιστον 45 οι ασθενείς που είχε εξαπατήσει.

Ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας εμφανιζόταν στη γειτονιά του, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, ο φαντομάς-απατεώνας, που κατηγορείται για τον θάνατο τριών ανθρώπων, τους οποίους είχε πείσει να διακόψουν την αγωγή τους για τον καρκίνο και να πάρουν τα δικά του σκευάσματα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο απατεώνας είχε εξαπατήσει τουλάχιστον άλλους 45 ασθενείς και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για τις δήθεν θεραπείες του. 



Οι γείτονες, οι οποίοι μιλούν στο protothema.gr, τον γνώριζαν ως πιλότο στην Πολεμική Αεροπορία ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι ήταν ένας απόμακρος άνθρωπος και δεν είχε επαφές με τη γειτονιά. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η σύζυγος άφησε τα ανήλικα παιδιά τους στη γειτόνισα μετά τη σύλληψη του άντρα της και μετά συνελήφθη και αυτή.  Η οικογένεια του «ογκολόγου Νίκου Κοντού» ζούσε σε πολυτελές σπίτι-φρούριο στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Ο 47χρονος άνδρας, εκτός από ογκολόγος και πιλότος, είχε εμφανισθεί και ως πράκτορας της CIA και είχε αποσπάσει από επιφανή επιχειρηματία 55 εκατ. ευρώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση