Απίστευτη αποκάλυψη Βερύκιου: Ο ψευτογιατρός – απατεώνας είχε «φάει» 55 εκατ. από τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 14:16 Απίστευτη αποκάλυψη Βερύκιου: Ο ψευτογιατρός – απατεώνας είχε «φάει» 55 εκατ. από τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Ο «γιατρός» που υποσχόταν θεραπεία από τον καρκίνο και οδήγησε στο θάνατο δυο παιδιά κι έναν 76χρονο είχε εξαπατήσει ακόμη και τον Δημήτρη Κοντομηνά, από τον οποίο είχε αποσπάσει 55 εκατ. ευρώ!

Το αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος, άλλοτε στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά. Είπε, μεταξύ πολλών άλλων, ότι ο «ψευτογιατρός» είχε εμφανιστεί στον γνωστό επιχειρηματία ως πράκτορας της CIA και του είχε αποσπάσει 55 εκατ. ευρώ, υποσχόμενος «να του φέρει επενδυτές από την Κίνα».

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή που κάνει με τον Τάκη Χατζή στο ραδιόφωνο του Alpha, ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε πέσει θύμα του «γιατρού» «Νίκου Κοντού» την περίοδο που είχε πουλήσει την Interamerican.

Όταν αποκαλύφθηκε η απάτη, ο Δημήτρης Κοντομηνάς έκανε μήνυση στον «γιατρό» ή πράκτορα της CIA ή γιο εφοπλιστή ή πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας (σ.σ. μερικά από τα… πρόσωπα του 47χρονου) και χθες (17.06.2020) πρόκειτο να εκδικαστεί η υπόθεση αλλά αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού.

Ακούστε εδώ όλα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση