Σοκάρει η 33χρονη: Πώς άρπαξε τη Μαρκέλλα - Τα xanax και η κοκαΐνη στα δόντια του παιδιού [Εικόνες-βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 11:37 Σοκάρει η 33χρονη: Πώς άρπαξε τη Μαρκέλλα - Τα xanax και η κοκαΐνη στα δόντια του παιδιού [Εικόνες-βίντεο]

Καταιγιστικές και πέρα από κάθε φαντασία είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής - Διέρρευσαν φωτογραφίες της κατηγορούμενης.

Άκρως ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την κατάθεση της 33χρονης που συνελήφθη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα που έχει ομολογήσει ότι κρατούσε επί δύο ημέρες το παιδί στο σπίτι της, παραδέχτηκε ότι ξεγέλασε ουσιαστικά την ανήλικη επειδή γνώριζε τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, άρα δεν ήταν δύσκολο να την εμπιστευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της ανέφερε ότι αρχικά είπε στο παιδί πως είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και αμέσως μετά του είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου η μικρή Μαρκέλλα θα έπαιζε με την κόρη της κατηγορούμενης.

Όλα πήγαιναν καλά για την "κοκκινομάλλα" μέχρι που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Το παιδί αγχώθηκε και εκείνη αποφάσισε τότε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg.

Η κατάθεση που συγκλονίζει

"Φοβήθηκα μήπως δηλωθεί η εξαφάνιση όταν φθάσαμε στο διαμέρισμα. Εγώ την ήθελα για μένα", καταθέτει η 33χρονη και περιγράφει πως αργότερα "βαφτήκαμε και οι δύο και βγάλαμε φωτογραφίες". Αυτές τις φωτογραφίες είχε στο κινητό της, αλλα τις έσβησε πριν τη σύλληψή της.

Κάποια στιγμή και αφού έχει βάλει το παιδί για μπάνιο, μπαίνοντας και εκείνη στη μπανιέρα, και ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, η μικρή βλέπει ότι την αναζητούν. Τότε το παιδί αγχώθηκε "πάρα πολύ". "Αγχώθηκα και γω και της έδωσα τρία xanax του 1 mg με κουτάλι όπως το σιρόπι". Η κατηγορούμενη ομολογεί ότι έκανε χρήση κοκαϊνης και xanax και ξάπλωσε μαζί με το ναρκωμένο και αδύναμο να αντιδράσει καθ' οιονδήποτε τρόπο, παιδί.

Όπως φέρεται να είπε, την επόμενη μέρα "έβαλε στα δόντια" του παιδιού κοκαϊνη. Του είπε ότι την επόμενη μέρα θα την επέστρεφε στη μαμά της και το πρωί του Σαββάτου, αφού άφησε τη Μαρκέλλα κοντά στο πρατήριο καυσίμων όπου βρέθηκε, φρόντισε να πετάξει το κινητό της και πήρε ταξί για να μεταβεί στην Παραλία Κατερίνης, όπου συνελήφθη αφού πρώτα είχε ξυρίσει το κεφάλι της για να μη την αναγνωρίσουν.

"Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου", φέρεται να κατέθεσε. "Η Μαρκέλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί. (...)" πρόσθεσε.

"Πήραμε ταξί και πηγαμε στην Καλαμάρια. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου, μου έκατσε λουκούμι"

Η 33χρονη περιέγραψε μάλιστα με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό της αρπαγής:

"Πήρα ένα ταξί και πήγα στο σχολείο της και περίμενα να σχολάσει. Μόλις βγήκε ήταν με έναν συμμαθητή της και την ακολούθησα. Όταν τα παιδιά χωρίσανε την φώναξα και την ρώτησα αν με θυμάται. Της είπα ότι είμαι η μαμά της … και ότι έχω συννενοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Νόμιζε ότι θα παίξει με την... (αναφέρεται το όνομα της κόρης της) και με ακολούθησε. Πήραμε ταξί και πηγαμε στην Καλαμάρια. Δεν τρόμαξε. Λέω από μέσα μου μου έκατσε "λουκούμι". Μόλις φτάσαμε η Μαρκέλα διαπίστωσε πως έλειπε η... και λέω μπλεξαμε. Η μικρή όμως μου είπε ότι με αγαπάει οπότε σκέφτηκα ότι θα την αφήσω να κάνει ό,τι θέλει και όλα θα πάνε καλά".

Οι φωτογραφίες της "κοκκινομάλλας"

Δύο φωτογραφίες της 33χρονης γυναίκας έφερε στο φως η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα".

Στην εκπομπή μίλησε η δικηγόρος του αδερφού της 10χρονης, Κ. Ανάσογλου, η οποία δήλωσε ότι πρέπει να βγει η φωτογραφία της 33χρονης στη δημοσιότητα γιατί υπάρχουν καταγγελίες και για άλλα παιδάκια.

Σοκάρει η 33χρονη: Πώς άρπαξε τη Μαρκέλλα - Τα xanax και η κοκαΐνη στα δόντια του παιδιού [Εικόνες-βίντεο]
33χρονη

Οι Αρχές πάντως, κάνουν "φύλλο και φτερό" το κινητό και τον υπολογιστή της 33χρονης για να δουν αν εμπλέκεται σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Υπενθυμίζεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, η 33χρονη είχε μακιγιάρει την ανήλικη και τη φωτογράφιζε. Τις υποψίες του για τη συμμετοχή της 33χρονης σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, εξέφρασε και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί πλέον την οικογένεια και τον αδελφό της μικρής Μαρκέλλας.

"Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα", σημείωσε και τόνισε πως "δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο", είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

"Ήθελα μόνο να την περιποιηθώ - Δεν υπάρχει βιασμός"

Η 33χρονη αρνείται την κατηγορία του βιασμού και σύμφωνα με τον συνήγορό της, Βασίλη Νουζέλα που μίλησε στο Mega η κατηγορούμενη γνωρίζει και το παιδί και την οικογένειά του, την οποία και περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος είπε ότι έγινε πραγματογνωμοσύνη από ψυχολόγους στην οικογένεια της 10χρονης, βάσει της οποίας το περιβάλλον ήταν ιδιαίτερα αρρωστημένο και οι συνθήκες διαβίωσης της Μαρκέλλας απαράδεκτες.

Υποστήριξε μάλιστα ότι σύμφωνα με την πραγματογνωμοσύνη, η ανήλικη είχε δει ερωτικές σκηνές του πατέρα της με τη νταντά που την πρόσεχε στο σπίτι πριν αυτός εγκαταλείψει την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο κ. Νουζέλας παραδέχτηκε ότι η πελάτισσά του είπε ψέματα στο παιδί για να το πείσει να την ακολουθήσει. Αιτία -κατά τον ίδιο- το ότι η 33χρονη είδε τη Μαρκέλλα ιδιαίτερα ατημέλητη και παραμελημένη και ήθελε μόνο να την περιποιηθεί.

Πρόσθεσε ότι η κατηγορούμενη "φρόντισε το παιδί, της έκανε μπάνιο, τη χάιδεψε σε ορισμένα σημεία" και γι'αυτό συμπλήρωσε ότι δεν αρνείται την κατηγορία της ασέλγειας.

Η 33χρονη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση