Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση του 13χρονου - Που βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 11:44 Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση του 13χρονου - Που βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες

Οι αρχές ενημερώθηκαν με έξι ημέρες καθυστέρηση.

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξαφάνιση ενός ακόμη μικρού παιδού στη Θεσσαλονίκη. Στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει συναγερμός προκειμένου να εντοπίσουν το συντομότερο δυνατόν τον 13χρονο Χουσαΐνι Σαγιέντ Μαχντί, αφγανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 13 Ιουνίου, αλλά οι αρχές ενημερώθηκαν μόλις χθες. Οι έρευνες, έως τώρα, βρίσκονται στο σκοτάδι καθώς έχουν περάσει αρκετά κρίσιμα εικοσιτετράωρα από τη στιγμή που το παιδί χάθηκε.

Σημειώνεται ότι η εξαφάνιση του αγοριού απέχει μόλις δύο 24ωρα από την εξαφάνιση και αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, επίσης από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για την εξαφάνιση του 13χρονου - Πού βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες

Πρόκειται για τον 13χρονο Χουσαΐνι Σαγιέντ Μαχντί, αφγανικής καταγωγής. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Σαγιέντ Μαχντί, χθες 19/6/2020, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν αιτήματος της Διεύθυνσης Αναζητήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού", ο Σαγιέντ Μαχντί έχει 1,65μ. ύψος, καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια και είναι αδύνατος. Έχει ένα σημάδι δεξιά στο λαιμό, καθώς και ένα σημάδι στο δεξί φρύδι. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι, λευκό-μπλε πουλόβερ και μαύρα παπούτσια. Φεύγοντας πήρε μαζί του ένα σάκο με ρούχα και προσωπικά του αντικείμενα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση