Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ψευτογιατρός: Δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος, παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε τα θύματα και ζήτησε συγγνώμη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 15:20 Ψευτογιατρός: Δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος, παραδέχτηκε ότι εξαπάτησε τα θύματα και ζήτησε συγγνώμη

Αρνήθηκε τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 47χρονος “μαϊμού” γιατρός στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή. Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 47χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ο κατηγορούμενος γιατρός τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και τα πλημμελήματα της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της απάτης κατέθεσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή αλλά και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, υποστηρίζοντας ότι η ποσότητα της κάνναβης είναι μικρότερη από αυτή που θέλει ο νόμος για να τυποποιήσει το αδίκημα.

Μάλιστα, θα υποβάλλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης για τα ναρκωτικά καθώς ισχυρίζεται ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν στα θεραπευτικά έλαια του δεν κατατάσσεται στην κατηγορία των ναρκωτικών.

Όχι «γιατρός» αλλά… εμπειρικός βοτανολόγος

Πάντως, ο ψευτογιατρός στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται δήλωσε εμπειρικός βοτανολόγος, ομολόγησε ότι δεν είναι γιατρός και ότι εξαπάτησε τους συγγενείς των θυμάτων υποδυόμενος  τον γιατρό, και φέρεται να ζήτησε συγγνώμη.

Επίσης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά και τους γονείς τους και ότι ουδέποτε τους έπεισε να σταματήσουν τη θεραπεία που ακολουθούσαν.

Μάλιστα όπως υποστήριξε, τα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τα θεραπευτικά σχήματα που ακολουθούσαν όταν τα γνώρισε.

Παραδέχθηκε ωστόσο πως πήρε χρήματα, από τους συγγενείς των 3 θυμάτων, δεν πήρε όμως, όπως είπε, χρήματα από τους υπόλοιπους 45 ασθενείς που καταγράφονται στη δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι ουδέποτε υποσχέθηκε ότι θα κάνει καλά τους ασθενείς.

Πηγή: newsit.gr