Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΙΝΑΛ: Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ – Είμαστε το μοναδικό αντίβαρο στην δεξιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 17:40 ΚΙΝΑΛ: Να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ – Είμαστε το μοναδικό αντίβαρο στην δεξιά

Σκληρότατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τόσο από την εφημερία “Παραπολιτικά”, όσα και τη συνομιλία του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Το ΚΙΝΑΛ κάνει λόγο για “παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ” και ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελομένων από τη Δικαιοσύνη. 

Όμως δεν μένει μόνο εκεί. Σημειώνει πως “Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πλέον καμιά αξιοπιστία να επιτελέσει τον θεσμικό ρόλο της” σε μια περίοδο μεγάλων προκλήσεων για τη χώρα χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ “μόνιμο χορηγό της δεξιάς”.

“Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα, το προοδευτικό αντίβαρο, απέναντι στην πολιτική της δεξιάς. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε την ολόκληρη:

«Τα όσα αποκαλύπτονται καθημερινά για το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ επιβάλλεται να διερευνηθούν άμεσα από τη δικαιοσύνη και οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν. Αυτά δεν χωρούν στη Δημοκρατία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει πλέον καμιά αξιοπιστία να επιτελέσει τον θεσμικό ρόλο της σε μια εποχή κρίσης και μεγάλων προκλήσεων στα εθνικά θέματα, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον μόνιμο χορηγό της δεξιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει ανενόχλητη η Κυβέρνηση της ΝΔ ,να επιβάλλει τη συντηρητική πολιτική της σε βάρος των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης των αδύναμων.

Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα, το προοδευτικό αντίβαρο, απέναντι στην πολιτική της δεξιάς. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και να αντιμετωπίσουμε τις κοινωνικές ανισότητες».

πηγή: newsit.gr