Απολογείται η 33χρονη για τη Μαρκέλλα – Τσακωμός δικηγόρων για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 10:34 Απολογείται η 33χρονη για τη Μαρκέλλα – Τσακωμός δικηγόρων για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Στην ανακρίτρια οδηγείται ξανά στις 11:00 το πρωί η 33χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της και την κράτησε 44 ώρες σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά. Εν αναμονή της απολογίας της, ο συνήγορός της και ο δικηγόρος της οικογένειας μαλώνουν στα κανάλια για το αν έγινε πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό…

Η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας οδηγήθηκε και χθες (22.06.2020) στην ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα. Παρά τα όσα φέρεται να είπε στην αρχική της κατάθεση ακόμη και για ασέλγεια, η 33χρονη άλλαξε τον ισχυρισμό της, λέγοντας ότι στόχος της ήταν να φροντίσει το 10χρονο κορίτσι.

Μύλος με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη Μαρκέλλα

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, αποκάλυψε ότι η πλευρά της 33χρονης κατηγορούμενης έχει κάνει πρόταση εξωδικαστικού συμβιβασμού. Το επανέλαβε το πρωί της Τρίτης (23.06.2020) μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1.

Click4more Υπόθεση Μαρκέλλας: Εκεί αναζητούν το μυστικό της 33χρονης

«Όταν γίνεται πρόταση για συμβιβασμό μιλάμε για χρήματα, κάτι που προσβάλει την οικογένεια, σε αυτήν την περίπτωση, που η μικρή είναι ανήλικη. Μου θυμίζει την υπόθεση που ο πλούσιος κάνει το κακό και εξαγοράζει τον φτωχό. Με προσβάλει ως δικηγόρο και ως άνθρωπο αυτή η πρόταση συμβιβασμού, γι’ αυτό και το δημοσιοποίησα», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ερωτηθείς τι σημαίνει η πρόταση αυτή για την υπόθεση, εκτίμησε πως «σημαίνει παραδοχή, αλλά και σημαίνει “έχω λεφτά” και αυτό προκαλεί ερωτήματα για το πού βρήκε τα λεφτά η κυρία που λέει ότι εκδίδεται για να ζήσει» και συμπλήρωσε πως «μου έχει κάνει εντύπωση και το να μην καταλαβαίνεις ποιον εκπροσωπείς, ποιον δικηγόρο έχεις απέναντί σου».

Διαψεύδει ο συνήγορος της 33χρονης

Την πρόταση συμβιβασμού από την πλευρά της 33χρονης προς την οικογένεια της Μαρκέλλας διέψευσε, όμως, λίγα λεπτά μετά ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας.

«Είμαι δυστυχώς υποχρεωμένος να διαψεύσω τον κύριο Κούγια, αλλά ευτυχώς τα γραπτά μένουν», είπε μιλώντας κι εκείνος στην ίδια εκπομπή. «Δεν υπήρξε καμία πρόταση για οικονομική αποζημίωση», είπε ο Βασίλης Νουλέζας, εξηγώντας από την πλευρά του ότι η επικοινωνία του με τον Αλέξη Κούγια αφορούσε τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον συνάδελφό του.

«Του ζήτησα να μη μου επιτίθεται, του είπα να συναντηθούμε, αλλά εγώ ακύρωσα τη συνάντηση», σημείωσε σχετικά και μετά από ένταση απάντησε πως «δεν υπήρξε καμία οικονομική πρόταση. Δεν μιλήσαμε για οικονομικό συμβιβασμό».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση