Πλήρης κάλυψη Τσίπρα σε Παππά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 15:42 Πλήρης κάλυψη Τσίπρα σε Παππά

Πλήρη και απόλυτη κάλυψη παρείχε ο Αλέξης Τσίπρας στο Νίκο Παππά από το Μεσολόγγι όπου βρίσκεται στο πλαίσιο των προσυνεδριακών περιοδειών του.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει κληθεί από την κυβέρνηση να διαγράψει από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Παππά μετά τις αποκαλύψεις Μιωνή επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως

 Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο πρωθυπουργός βλέποντας αυτή την εξέλιξη προφανώς και θέλει να στρέψει την ατζέντα αλλού. Ανασύρει από το συρτάρι πρακτικές πρακτόρικες, μαφιόζικες, μια σκανδαλολογία ανύπαρκτων σκανδάλων, για να κρύψει το ένα και μοναδικό σκάνδαλο. Το μεγάλο σκάνδαλο στη χώρα είναι ότι παρέλαβε 37 δισεκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στα δημόσια Ταμεία και έχει οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε μια εφιαλτική προοπτική. Σπαταλάει τα χρήματα αυτά χωρίς όμως να στηρίζει, ούτε τους εργαζόμενους, ούτε τους επιχειρηματίες, ούτε τους ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο. Και σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο που αφορά τη ζωή, το αύριο, την προοπτική της μεγάλης πλειοψηφίας των ελληνίδων και των Ελλήνων θα κληθεί να δώσει απαντήσεις». 

«Και η επαφή μας με τους πολίτες μας δίνει την αισιοδοξία ότι οι απαντήσεις αυτές θα έχουν και συγκεκριμένο δια ταύτα» συμπλήρωσε για να καταλήξει: «Διότι μπορεί ο ελληνικός λαός να ξεγελάστηκε με τις καλύτερες ημέρες που υποσχέθηκε (σ.σ. ο κ. Μητσοτάκης) όμως οι μέρες αντί για καλύτερες γίνονται δυσοίωνες και ο κόσμος του μόχθου και τη δημιουργίας και της επιχειρηματικότητας θέλει διέξοδο και προοπτική στη ζωή του. Και αυτή τη διέξοδο θα την ανιχνεύσουμε μαζί».

Δείτε την δήλωση

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση