Νίκος Παππάς προς ΝΔ: Τους προκαλώ να με παραπέμψουν – Θα γελάσουμε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 21:34 Νίκος Παππάς προς ΝΔ: Τους προκαλώ να με παραπέμψουν – Θα γελάσουμε

Να τον παραπέμψει κάλεσε την κυβέρνηση ο Νίκος Παππάς σχετικά με την υπόθεση των συνομιλιών του με τον επιχειρηματία Σαμπύ Μιωνή.

Ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA, ερωτώμενος αν θα ζητήσει την άρση της ασυλίας του, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας πως η κυβέρνηση «έχει το μαχαίρι και το πεπόνι». Σημείωσε χαρακτηριστικά «Τους έχω προκαλέσει να με παραπέμψουν. Να έρθει, έχουν την πλειοψηφία και να προχωρήσουν. Να πάρουν την ευθύνη, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα γελάσουμε πάρα πολύ». 

Ερωτώμενος σχετικά με το αν η συνάντησή του με τον Σαμπύ Μιωνή, ήταν σε γνώση του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε: «Δεν θα μετακινηθώ από αυτό που λέω. Ο μόνος λόγος που κάναμε παρέμβαση ήταν γιατί ζητήθηκε από άλλη κυβέρνηση. Δεν υπήρχε λόγος (σ.σ. ο Αλέξης Τσίπρας) να ξέρει την κάθε συνάντηση. Ο πρωθυπουργός είχε γενική ενημέρωση για την πορεία των πραγμάτων. Αυτό και τίποτα άλλο». 

Ο Νίκος Παππάς, σημείωσε ακόμα πως η συνάντηση ήταν «πρωτοβουλία του Μιωνή, ακριβώς για να στήσει την ηχογράφηση». Σημείωσε ακόμα ότι η συνάντηση δεν θα είχε συμβεί ποτέ «αν δεν υπήρχε παραίνεση από το κράτος του Ισραήλ». Ο πρώην υπουργός εξήγησε ότι όταν μιλά για «κατασκεύασμα» αναφέρεται στα σημεία «με αποσιωπητικά και ακατάληπτο», σημειώνει πως «ο Μιωνής ήξερε ότι κατέγραφε και προσπαθεί να εκμαιεύσει» αλλά και πως «Εγώ μίλαγα για τις δικές του δραστηριότητες»

Τέλος αναφέρθηκε στους κυρίους Παπασταύρου και Σαμαρά, όπως έχει κάνει σε όλες τις μέχρι τώρα παρεμβάσεις του λέγοντας: «Ο Αντώνης Σαμαράς μας είχε πει ότι θα μας πάει μέχρι τέλους, εννοούσε ότι θα κρύβεται μέχρι τέλους. Τίποτα δεν έχει κάνει, δεν έχει εμφανιστεί καν. Να μας πουν τι έχει γίνει με την Ράικου».

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση