“Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 21:56 “Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα”

Δίπλα στη δεκάχρονη Μαρκέλλα, που παραμένει στο νοσοκομείο, βρίσκεται ο 25χρονος αδελφός της ο οποίος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση, που έχει σοκάρει το Πανελλήνιο.

Ο 25χρονος, που ζητά να διανυκτερεύει κοντά στην Μαρκέλλα, θεωρεί ότι στην υπόθεση της απαγωγής, εκτός από την 33χρονη που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα. Ενδεχομένως ένα ολόκληρο κύκλωμα…

«Η Μαρκέλλα ξέρει πολλά. Όσο περνάνε οι μέρες έρχονται εικόνες η μια πίσω από την άλλη. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα γιατί σέβομαι την έρευνα. Θα σας πω μόνο ένα πράγμα μόνο. Η Μαρκέλλα δεν ήταν μόνη στο διαμέρισμα με αυτήν την γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 10χρονης, μιλώντας στο MEGA.

Μόλις κλείσει τα μάτια βλέπει μπροστά της την “κοκκινομάλλα”

Ο 25χρονος Χρήστος δεν έκανε καμία ερώτηση στο παιδί για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια της 33χρονης. Μόνη της η μικρή το μόνο που του εκμυστηρεύτηκε ήταν ότι δεν μπορεί να κλείσει εύκολα τα μάτια της γιατί βλέπει συνέχεια το πρόσωπο της αδίστακτη γυναίκας που την άρπαξε από το σχολείο.

Σήμερα ο αδελφός της 10χρονης κατέθεσε αίτηση διανυκτέρευσης στο νοσοκομείο που φιλοξενείται προσωρινά.

Παιδοψυχολόγοι και άνδρες της αστυνομίας κάνουν τα πάντα για να εκμαιεύσουν κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση. Ο αδελφός της 10χρονης εκτιμά πως η αδελφή του μπορεί να δώσει και άλλα σημαντικά στοιχεία στις Αρχές.

«Δεν είναι εύκολο για την αδερφή μου να είναι μέσα στο νοσοκομείο. Σαν παιδάκι με ρωτάει γιατί παραμένει μέσα ενώ δεν είναι άρρωστη. Αν οι αρχές κρίνουν ότι πρέπει να μείνει κι άλλο νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μένω μαζί της τα βράδια. Να νιώσει την οικογενειακή ηρεμία που έχει ανάγκη», ανέφερε.

Πηγή: MEGA

Προσαρμοσμένη αναζήτηση