Το τέταρτο θύμα του ψευτογιατρού τον γνώρισε μέσα από την εκκλησία - Άφησε πίσω της 2 παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 14:45 Το τέταρτο θύμα του ψευτογιατρού τον γνώρισε μέσα από την εκκλησία - Άφησε πίσω της 2 παιδιά

Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα μαζί του, λέει ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας στο newsit.gr. Η γυναίκα έχασε την μάχη το 2017. Στο μικροσκόπιο όλοι εκείνοι που τον διαφήμιζαν ακόμα και μέσα από την εκκλησία. Είχε πρόσβαση σε λίστες καρκινοπαθών;

Μια 35χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών από την Αθήνα είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα το τέταρτο επιβεβαιωμένο θύμα της καλοστημένης απάτης του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη που με στόχο τον παράνομο πλουτισμό πουλούσε ελπίδα για ζωή σε πάσχοντες ανίατων ασθενειών έναντι αδράς αμοιβής.

Η άτυχη γυναίκα που έχασε την μάχη για την ζωή το 2017, όπως αναφέρει στο newsit.gr ο γνωστός δικηγόρος γνωρίστηκε με τον “Κόντο” μέσα από τους κόλπους της εκκλησίας, χώρος στον οποίο ο ψευτογιατρός ήξερε καλά να κινείται, αφού με το παραμύθι που πουλούσε, πως δήθεν ήταν “θεόσταλτος”, ψάρευε τα πονεμένα θύματα του κάνοντας business σε βάρος τους.

“Πιστεύω πως συνέχεια θα βγαίνουν περιπτώσεις θυμάτων τα οποία με κάποιο τρόπο εξαπατήθηκαν. Είτε τους παρουσιάστηκε ως γιατρός είτε ως πιλότος θεωρώ πως δεν έχουμε τελειώσει ακόμα μαζί του. Η 35χρονη γυναίκα ήταν από την Αθήνα, ενώ τον γνώρισε στην Εκκλησία. Η γυναίκα αυτή ακολουθώντας τις οδηγίες του έφυγε από την ζωή το 2017 αφήνοντας πίσω της δυο ανήλικα παιδιά. Μαζί μου επικοινώνησαν οι γονείς της για να μου δώσουν την υπόθεση την οποία και ανέλαβα χωρίς δεύτερη σκέψη”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές έρευνες γύρω από την δράση και το μέγεθος της απάτης του ανθρώπου με τις χίλιες ιδιότητες συνεχίζονται, προκειμένου να αποκαλυφθεί όλο το εύρος της απάτης, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν πρόσωπα και καταστάσεις ώστε να διαπιστωθεί ή όχι η παράνομη συμμετοχή τους, σ’ όλη αυτή την ιστορία που δείχνει να μην έχει τελειωμό.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση εκτός από τις συναναστροφές και τα ραντεβού που έδινε στα θύματα του σε ιδιωτικά θεραπευτήρια και εξεταστικά κέντρα είναι και η πραγματική σχέση που είχε με ηγούμενους και εκκλησιαστικούς πατέρες, που αποτελούσαν άθελα τους, τους καλύτερους διαφημιστές του “σατανικού” του έργου. Γι αυτό και ένα από τα ερωτήματα που πρέπει άμεσα ν απαντηθεί είναι το κατά πόσο αθώα από πλευράς εκκλησίας ήταν τελικά η υποστήριξη αυτή στο άτομο του ή μέχρι που μπορεί να είχε φτάσει το μυαλό του απατεώνα που προκειμένου να φανεί ο πιο πιστός μεταξύ των πιστών έταζε δωρεές και οικονομικές βοήθειες.

“Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι καλλιτέχνης ψεύτης, απίστευτος, έχει μια τέτοια πειθώ, μια ηρεμία επάνω του που σε παρασύρει στον κόσμο του. Είχε τεράστιο πειθώ ότι έφτασε στο σημείο να ξελογιάσει έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Δημήτρη Κοντομηνά εκεί καταλαβαίνουμε πως δεν έχει φραγμούς και όρια. Από την άλλη μετά την επαφή που είχα μαζί του συνειδητοποίησα πως δεν μου έκανε καμία έκπληξη. Δεν μπορώ να φανταστώ τι του έλεγε σε πιο σημείο είχε φτάσει το μέγεθος της μυθομανίας του ώστε να τον πιστέψει μέχρι και ο Δημήτρης Κοντομηνάς που δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος, πως τον ξεγέλασε πραγματικά δεν ξέρω”.

Από την άλλη, επειδή πολλά από τα θύματα του στις αποκαλυπτικές τους δηλώσεις αναφέρουν πως ο Νίκος Κοντοστάθης γνώριζε τα πάντα για εκείνους και τις ασθένειες τους πριν καν συστηθούν μαζί του, προκύπτει και άλλο ερώτημα αναφορικά με το κατά πόσο ο άνθρωπος αυτός είχε πρόσβαση τελικά σε συλλόγους καρκινοπαθών και ατόμων με ανίατες ασθένειες, όπου πουλούσε από ενέσεις από το Βατικανό, μέχρι βότανα από το Πήλιο δια πάσα νόσο.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση