Και το μικρό αδερφάκι της 10χρονης απομακρύνθηκε από την οικογένεια!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 20:04 Και το μικρό αδερφάκι της 10χρονης απομακρύνθηκε από την οικογένεια!

Το κορίτσι, η αρπαγή του οποίου συγκλόνισε όλη τη χώρα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες και μεταφέρθηκε σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων.

Όπως έγινε γνωστό, η 10χρονη θα φιλοξενηθεί προσωρινά στη δομή, μέχρι να ολοκληρωθεί η  έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, που είναι σε εξέλιξη, για το περιβάλλον της μικρούλας.

Στο μεταξύ, το μικρότερο αδελφάκι της ανήλικης φιλοξενείται επίσης τις τελευταίες ώρες σε προστατευμένο περιβάλλον εκτός σπιτιού, κάτι που έκριναν σκόπιμο στην παρούσα φάση οι αρχές. Η παραμονή θα είναι προσωρινή όπως έγινε γνωστό…

Από την αρχή της υπόθεσης, υπήρχαν στοιχεία που προβλημάτιζαν τις αρχές, για το περιβάλλον που μεγάλωνε η 10χρονη και το μικρό αδερφάκι της. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος αδερφός της οικογένειας, είχε πει μιλώντας στα ΜΜΕ ότι προσφέρεται να αναλάβει ο ίδιος την 10χρονη μετά το τέλος της περιπέτειάς της.

Σάλος από τις καταγγελίες Κούγια για παρέμβαση επιχειρηματία

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, επαναλαμβάνει ότι πασίγνωστος επιχειρηματίας, του ζήτησε να κλείσει η υπόθεση με εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Σε δηλώσεις του στον Statusfm 1077 Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε “να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα (δικηγόρο της 33χρονης κατηγορούμενης) και να τα βρουν” όπως του είπε χαρακτηριστικά. ”Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχα με τον κ. Νουλέζα”, δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.

Αστείο χαρακτήρισε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια.Ο κ. Νουλέζας υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι, επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ.Κούγιας έσπευσε να την δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, δημοσιοποιούνταν τα στοιχεία της 33χρονης που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη μετά το σχολείο της και να την κράτησε μακριά από την οικογένειά της για 44 ώρες…

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση