Βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα! Ένα κάθε 10 ημέρες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 20:36 Βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα! Ένα κάθε 10 ημέρες

Την ώρα που η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού προετοιμάζοντας την απολογία της για την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, η δεύτερη εξακολουθεί να περνάει το δικό της Γολγοθά.

Η άτυχη κοπέλα προετοιμάζεται για το πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Η 34χρονη θα χειρουργείται ανά δέκα ημέρες, λόγω του νεαρού της ηλικίας της και της αντοχής του οργανισμού της.

Σύμφωνα με τους γιατρούς της, το προηγούμενο χειρουργείο που έγινε την περασμένη εβδομάδα πήγε καλά, με τον οργανισμό της 34χρονης να μην εμφανίζει επιπλοκές. 

Σε έναν μαραθώνιο επεμβάσεων υποβάλλεται η 34χρονη Ιωάννα για να σωθεί η όρασή της

Οι γιατροί δίνουν πραγματική μάχη ώστε να της σώσουν το αριστερό μάτι το οποίο έχει υποστεί τεράστια βλάβη από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε. Ο διακεκριμένος Έλληνας αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας κ. Γιώργος Κυμιωνής που εξειδικεύεται στον κερατοειδή μίλησε στο LIVE NEWS για τον αγώνα που δίνουν οι γιατροί στο Θριάσιο.

Η 34χρονη κοπέλα θα κάνει ακόμα πέντε χειρουργεία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο κ. Κυμιωνής μίλησε για τον σωματικό και ψυχολογικό πόνο που υποβάλλεται αυτό το κορίτσι. 

Αναφορικά με τα μάτια της κοπέλας, ο καθηγητής οφθαλμολογίας έκανε λόγο «για εξαιρετική δουλειά στο Θριάσιο», ενώ σημείωσε ότι «αισιοδοξώ ότι το κορίτσι θα έχει λειτουργική όραση. Δεν έχουμε επιπλοκές. Βέβαια το βλέπουμε καθημερινά, γιατί καθημερινά το μάτι της κινδυνεύει από επιπλοκές, γι αυτό είμαστε όλοι δίπλα της.

Ο κ Κυμιωνής αναφέρθηκε στη δύναμη ψυχής της Ιωάννας «με συγκίνησε η δύναμη που έχει αυτό το κορίτσι» και τη μητέρας της που στέκεται βράχος στο πλευρό της. 

Κλείνοντας, ο καθηγητής στάθηκε στα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει από ασθενείς του, προς την Ιωάννα. 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση