Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού, Θάνος Βεζυργιάννης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 16:49 Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Νέου Ψυχικού, Θάνος Βεζυργιάννης

Έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Βεζυργιάννης, ο οποίος είχε διατελέσει δήμαρχος στο Νέο Ψυχικό αλλά και γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Ο Θάνος Βεζυργιάννης είχε σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Άαχεν της Γερμανίας και είχε διατελέσει επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΔΚΝΑ.

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος. “Ο Θάνος Βεζυργιάννης ταύτισε το όνομά του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο επί 16 χρόνια ως Δήμαρχος Νέου Ψυχικού όσο και ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών. Ήταν πρωτοπόρος και ρεαλιστής και διακρίθηκε για το ήθος, την ανθρωπιά και την ανιδιοτέλειά του και από όποια θέση κι αν πέρασε άφησε πίσω του πλούσιο έργο. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση η προσφορά του στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω στην οικογένειά του τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια”, τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών.

Τα θερμά συλληπητήρια στους οικείους του Θάνου Βεζυργιάννη εκφράζει και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. “Η Αυτοδιοίκηση της χώρας μας είναι φτωχότερη μετά την απώλεια του Θ. Βεζυργιάννη, ενός ανθρώπου που άφησε τη σφραγίδα του ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί 16 χρόνια, αλλά και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών. Με τις καινοτόμες ιδέες του υλοποιήθηκαν σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες που συνέβαλλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Οι γνώσεις του, το ήθος του και η αγάπη του για την αυτοδιοίκηση τον καθιέρωσαν ως έναν από τους καλύτερους γνώστες της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του” σημειώνει στο μήνυμά του ο κ. Πατούλης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση