Κρήτη: Δύο ακόμα τουρίστες θετικοί στον κορωνοϊό - Είναι ασυμπτωματικοί, μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 12:24 Κρήτη: Δύο ακόμα τουρίστες θετικοί στον κορωνοϊό - Είναι ασυμπτωματικοί, μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο καραντίνας

Το barcode που κρατούσαν έδειξε πως έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ, με τα ειδικά υγειονομικά συνεργεία από τις ένοπλες δυνάμεις να προχωρούν στη λήψη δείγματος.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη, καθώς δύο ακόμα τουρίστες που ήρθαν για διακοπές στο νησί, διαπιστώθηκαν πως έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για μία γυναίκα από τη Γερμανία και έναν ακόμα τουρίστα, που έφτασαν χθες στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και προχώρησαν για έλεγχο.

Το barcode που κρατούσαν έδειξε πως έπρεπε να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού, με τα ειδικά υγειονομικά συνεργεία από τις ένοπλες δυνάμεις να προχωρούν στη λήψη δείγματος.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα διέμεναν για τις διακοπές τους και περίμεναν απομονωμένοι στα δωμάτιά τους μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μέσα σε λίγες ώρες τα αποτελέσματα βγήκαν και έδειξαν πως και οι δύο έχουν προσβληθεί με κορωνοϊό, ενώ είναι ασυμπτωματικοί.

Αμέσως κινήθηκαν οι διαδικασίες και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο "καραντίνας" στη Χερσόνησο.

Πηγή: cretapost.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση