Ηλιούπολη: Οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης μαθήτριας πρόδωσαν τον 44χρονο καθηγητή [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 21:08 Ηλιούπολη: Οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης μαθήτριας πρόδωσαν τον 44χρονο καθηγητή [Βίντεο]

Ομολόγησε τη σχέση του με την ανήλικη - Το κορίτσι δεν είχε αποκαλύψει τίποτα στους γονείς του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλιούπολη η είδηση ότι 44χρονος καθηγητής διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτριά του για περίπου έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, μετά από καταγγελία της μητέρας της 14χρονης, η οποία τους είδε μαζί, πριν από μερικές ημέρες, εκτός σχολείου.

Ο 44χρονος, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε το κορίτσι πριν από περίπου ένα χρόνο και μετά από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Live News" στο MEGA, το μυστικό πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης, που ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του.

Ο 44χρονος καθηγητής που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε έρθει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται έρευνες για το αν ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε συνάψει σχέσεις και με άλλες ανήλικες, καθώς φέρεται να πείραζε λεκτικά τις μαθήτριές του και ορισμένες φορές γινόταν χυδαίος με κάποια αστεία του.

O Γιώργος Χατζηδάκης, δήμαρχος Ηλιούπολης, μίλησε στο Mega για "κεραυνό εν αιθρία" στο άκουσμα του συμβάνοντος. Όπως αναφέρει, από πλευράς δημοτικής αρχής υπήρξε επικοινωνία με εκπαιδευτικούς του σχολείου και γονείς. "Δυστυχώς κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό το γεγονός", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για να δούμε λεπτομέρειες της υπόθεσης", συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης που απηύθυνε έκκληση σε γονείς και παιδιά να πηγαίνουν στο δήμο, στις υπηρεσίες του δήμου, για ψυχολογική υποστήριξη.

"Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, υπάρχουν γεγονότα που κρύβουν, είτε παιδιά, είτε γονείς, είτε εκπαιδευτικοί και σε αυτό πρέπει όλοι να συμβάλουν ώστε να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον", τόνισε ο κ. Χατζηδάκης.

Πηγή: TheToc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση