Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάλος με τη δήλωση της Ραλλίας Χρηστίδου: Οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 14:58 Σάλος με τη δήλωση της Ραλλίας Χρηστίδου: Οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin [βίντεο]

Η δήλωσή της, από το βήμα της Βουλής, έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων.

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η αναφορά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλίας Χρηστίδου, στους νεκρούς της Marfin, από το βήμα της Βουλής.

"Οι τραπεζίτες φίλοι της ΝΔ ευθύνονται για τους νεκρούς της Marfin", είπε η κ. Χρηστίδου, προκαλώντας την αντίδραση συναδέλφων της, από το κυβερνών κόμμα, αλλά και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για τους τρεις νεκρούς εργαζόμενους της τράπεζας, από μολότοφ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είπε ακριβώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: "Και για ποια αστυνομία ενδιαφέρεστε εσείς; Εργαλείο την κάνετε πάλι. Οι οργανώσεις και τα σωματεία των αστυνομικών είναι εναντίον του νομοσχεδίου. Επιπλέον η αστυνομία ποτέ μέχρι τώρα δε διατύπωσε κάποιο προβληματισμό αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία. Το νομοσχέδιο αποδεικνύει ότι τα λόγια της ΝΔ ως αντιπολίτευση για τους "μπαχαλάκηδες" ήταν προσχηματικά. Πραγματικός στόχος είναι οι διαδηλωτές. Σταματήστε πια να εκμεταλλεύεστε τους νεκρούς της Μαρφίν, για τους οποίους ευθύνονται οι τραπεζίτες, οι αντικοινωνικές, αντιλαϊκές και ανεύθυνες πολιτικές σας, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία το 2009. Και εμείς δεν ξεχνάμε τους νεκρούς της Μαρφίν όπως δεν ξεχνάμε και τους χιλιάδες που αυτοκτόνησαν από τις ανεύθυνες πολιτικές σας εκείνο το διάστημα".

Πηγή: TheToc.gr