Η ανάρτηση γιατρού που αγανάκτησε με όσους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 15:18 Η ανάρτηση γιατρού που αγανάκτησε με όσους δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κορωνοϊού

«Γιατρέ, γιατρέ τελικά υπάρχει… κορωνοϊός;»

Μπορεί παγκοσμίως η πανδημία του κορωνοϊού να έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους, ωστόσο στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού.

Αυτή τη δυσπιστία αντιμετώπισε και μία γιατρός στη Θεσσαλονίκη, η οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ζητάει από τους ασθενείς της να σταματήσουν να της υποβάλουν ερωτήσεις για το αν υπάρχει κορονοϊός.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, η γιατρός που, όπως φαίνεται, βαρέθηκε να απαντά σε συνωμοσιολόγους και λοιπούς αμφισβητίες για τον κορωνοϊό, έκανε αίσθηση με την ανάρτησή της στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα η γυναίκα δημοσίευσε το έγγραφο με την οδηγία του Υπουργείου Υγείας και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου που αναφέρει ότι η επίσκεψή μας στο ιατρείο θα πρέπει να γίνεται:

  1. Μόνο με μάσκα
  2. Μόνο με ραντεβού
  3. Χωρίς συνοδούς προσθέτοντας χειρόγραφα και μία τέταρτη δική της που λέει το εξής:
  4. Μην ξαναρωτήσετε τον γιατρό αν υπάρχει κορονοϊός.

Τη σχετική ανάρτηση μάλιστα τη συνόδευσε και με ένα χιουμοριστικό σχόλιο που λέει: «Ο επόμενος που θα ρωτήσει θα… δαγκωθεί. Καθόλου δεν με λυπάστε όμως».

Όπως είναι φυσικό, στα σχόλια των φίλων της κάτω από το post έγινε ένα πραγματικό πανηγύρι. Κάποιος της έγραψε περιπαικτικά: «Πότε θα βγει το εμβόλιο με το τσιπάκι γεύση pizza;», ενώ άλλος ανέφερε: «Γιατρέ υπάρχει στ’ αλήθεια κορονο…παφ σφαλιάρα».

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση