Μητσοτάκης στην Κέρκυρα: Ντροπή να καταντήσει έτσι το Αχίλλειο (pics)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 15:55 Μητσοτάκης στην Κέρκυρα: Ντροπή να καταντήσει έτσι το Αχίλλειο (pics)

Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο Αχίλλειο όπου με δηλώσεις του καυτηρίασε την εικόνα εγκατάλειψης. Στην Κέρκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πρώτη στάση του πρωθυπουργού στο Αχίλλειο όπου με δηλώσεις του καυτηρίασε την εικόνα εγκατάλειψης. 

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι δεν ήταν εικόνες που μας τιμούν αυτές που αντίκρισε στο Αχίλλειο, ενώ ξεναγήθηκε στους χώρους και τον κήπο του μουσείου. “Ντροπή για την Κέρκυρα να βρίσκεται το Αχιλλείο σε αυτή την κατάσταση”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου αποκατάστασης του Αχιλλείου, τονίζοντας ότι θα το παρακολουθεί στενά. Τον πρωθυπουργό συνόδευαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, και ο υφυπουργός αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική Κώστας Σκρέκας.

Τον κ. Μητσοτάκη και τα μέλη της κυβέρνησης υποδέχθηκαν η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, και ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας.

Στον πρωθυπουργό, τον οποίο συνόδευε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από το μουσείο και τον υποδέχθηκε η φιλαρμονική εταιρεία Γαστουρίου. Ο κ. Μητσοτάκης με τη συνοδεία του, βρέθηκε και στο Ιστορικό Δημαρχείο της Κέρκυρας – όπου και τον υποδέχτηκε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε μετείχαν και οι άλλοι τρεις δήμαρχοι Κώστας Λέσσης, Γιώργος Μαχειμάρης και Σπύρος Βλαχόπουλος όπως και η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση