Απαξίωση Μουρίνιο για το Europa League – “Σαν να τρέχει ο Χάμιλτον στη Formula 2”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 10:08 Απαξίωση Μουρίνιο για το Europa League – “Σαν να τρέχει ο Χάμιλτον στη Formula 2”

Ο τεχνικός της Τότεναμ, Ζοσέ Μουρίνιο, σχολίασε ιδιαίτερα υποτιμητικά την διοργάνωση του Europa League όπου η ομάδα δίνει “μάχη” για να βρεθεί την επόμενη σεζόν.

H Tότεναμ επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι της Κυριακής (12/7) και παρέμεινε μέσα στο… κόλπο για έξοδο στο Europa League.

Παρ’ όλα αυτά, η συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος την παρομοίασε με την κατάκτηση της Formula 2 από τον Λιούις Χάμιλτον…

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο “Special One” τόνισε πως για την Τότεναμ θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να φτάσει ως την κατάκτηση του τροπαίου.

“Το Europa League δεν είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Είναι, όμως, η δεύτερη. Βέβαια, αν ρωτήσετε τον Lewis Hamilton αν θα ήθελε να κατακτήσει τη Formula 2 ή όπως λέγεται, δεν νομίζω πως θα ήταν σπουδαία επιτυχία για εκείνον. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία διοργάνωση και προτιμώ να αγωνίζομαι στο Europa League αντί για πουθενά.

Νομίζω πως είναι ένας τίτλος που θα ήθελε να πάρει η Τότεναμ. Φυσικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία ομάδα που ανήκει στο Champions League, αλλά παίξαμε στο Europa League και το κατακτήσαμε. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε στο Europa League την επόμενη σεζόν και θα παλέψουμε μέχρι τέλους” ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση