Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 07:18 Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη

Άγριο έγκλημα είχε σημειωθεί σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Η δολοφονία του 25χρονου που έπεσε νεκρός από πυρά στο κεφάλι, την ώρα που κάθονταν ως θαμώνας στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι καταγράφεται σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Open.

Η υπόθεση της δολοφονίας του 25χρονου Κούρδου πριν από σχεδόν ένα χρόνο εξιχνιάστηκε πριν από λίγες μέρες και, όπως αποδείχθηκε, ήταν μια πράξη αντεκδίκησης για τη δολοφονία ενός 33χρονου, η οποία είχε τελεστεί μερικές ημέρες πριν (το πρωί της 14ης Ιουλίου 2019) έξω από καφετέρια στο Χαϊδάρι.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο δράστης την ώρα που μπαίνει οπλισμένος στην καφετέρια και στη συνέχεια πυροβολεί εν ψυχρώ τον 25χρονο.

Αμέσως μετά την πράξη του, αντί να εξαφανιστεί, παραμένει στο σημείο και αρχίζει να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με το κοντάκι του όπλου του. Στη συνέχεια και ενώ το κοντάκι του όπλου έχει σπάσει και η γεμιστήρα έχει πέσει κάτω, σπεύδει να εξαφανιστεί.

Πηγή: Reader.gr