Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντελιβεράδες, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ και οδοκαθαριστές θα βρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 11:58 Ντελιβεράδες, υπάλληλοι σούπερ μάρκετ και οδοκαθαριστές θα βρεθούν στο Προεδρικό Μέγαρο

Τους έχει καλέσει η Κατερίνα Σακελλαροπούλου να παραστούν στη δεξίωση της 24ης Ιουλίου

Υφυπουργούς και πολυάριθμους βουλευτές δεν πρόκειται να έχει η κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους κήπους του νεοκλασικού Μεγάρου της Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 24 Ιουλίου κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, θα έχει όμως μια σειρά από άγνωστα πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού.

Έτσι λοιπόν, όμως μαθαίνουμε τώρα, στο Προεδρικό Μέγαρο θα παραστούν σε λίγες ημέρες (για πρώτη φορά εννοείται) ντελιβεράδες, οδηγοί λεωφορείων και ασθενοφόρων, νοσηλευτές, οδοκαθαριστές, courier, γιατροί καθώς επίσης και υπάλληλοι σούπερ μάρκετ. Όλοι αυτοί δηλαδή που βρισκόντουσαν έξω και προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους σε αντίξοες συνθήκες την ώρα που εμείς «Μέναμε Σπίτι» ακολουθώντας πιστά της οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να μην αυξηθούν δραματικά τα κρούσματα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πηγή: newsbeast.gr