Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες της επίθεσης με το τσεκούρι! Πρωτοφανής αγριότητα στην Κοζάνη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 15:11 Σε κρίσιμη κατάσταση οι δύο τραυματίες της επίθεσης με το τσεκούρι! Πρωτοφανής αγριότητα στην Κοζάνη! ΦΩΤΟ KOZAN

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της απίστευτης αυτής επίθεσης που έγινε στη ΔΟΥ Κοζάνης. Κάποιοι λένε, ότι ο δράστης που μπήκε με το τσεκούρι και άρχισε να χτυπάει κόσμο, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σοβαρή είναι η κατάσταση του άντρα υπαλλήλου (ηλικίας 50- 55 ετών) από το Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ Κοζάνης, ο οποίος νωρίτερα, δέχτηκε την επίθεση με τσεκούρι.

Διασωληνώθηκε και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού το τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά “βαρύ”.

Διασωληνώθηκε όμως και μία εργαζόμενη, ηλικίας περίπου 55 ετών, η οποία έχει σοβαρό τραύμα στη μύτη και στο μάτι και σύμφωνα με το kozan, έχει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Μία τρίτη εργαζόμενη που τραυματίστηκε στην επίθεση, ηλικίας περίπου 47 ετών έχει θλαστικό τραύμα στο κεφάλι. Υπάρχει ακόμα μία εργαζόμενη τραυματίας (με πολύ ελαφρύ τραύμα), η κατάσταση της οποίας ευτυχώς, φαίνεται ότι δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης με το τσεκούρι μπήκε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι στην ΔΟΥ Κοζάνης. Το είχε κρυμμένο σε ένα σάκο, για αυτό δεν έγινε αρχικά αντιληπτός.

Η επίθεση στους εργαζομένους έγινε στο Τμήμα Εισοδήματος της ΔΟΥ. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι της πρωτοφανούς επίθεσης.

Δείτε παρακάτω, εικόνες με το τσεκούρι της επίθεσης:

Στην Κοζάνη πηγαίνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τριών τραυματιών.

Επίσης, ενημέρωσε τον υπουργό και τον υφυπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης φέρεται να έχει ψυχικά προβλήματα.

Πηγή: kozan, kozanilife