Νέα στοιχεία για την απαγωγή της Μαρκέλλας: "Μας νάρκωσε και μας βίασε" η 33χρονη κατηγορούμενη, κατέθεσαν δύο γυναίκες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 23:11 Νέα στοιχεία για την απαγωγή της Μαρκέλλας: "Μας νάρκωσε και μας βίασε" η 33χρονη κατηγορούμενη, κατέθεσαν δύο γυναίκες

Οι δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Ειρήνης Μούρθου.

Νέα στοιχεία γύρω απο την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας και τη δράση της 33χρονης κατηγορούμενης, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, στην Ασφάλεια έχουν καταθέσει δύο γυναίκες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι υπήρξαν θύματα της κατηγορούμενης για την αρπαγή της 10χρονης.

Οι δύο γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη, προσήλθαν στην Ασφάλεια, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Ειρήνης Μούρθου δηλώνιντας ότι τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της και αφού τις νάρκωσε, τις κακοποίησε σεξουαλικά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι καταθέσεις των δύο γυναικών έχουν πολλά κοινά – όπως το ότι η γνωριμία τους με την 33χρονη έγινε μέσω ενός κοινού κύκλου γνωριμιών.

Οι καταγγέλλουσες υποστηρίζουν πως στο πλαίσιο της γνωριμίας τους βρέθηκαν στο σπίτι της 33χρονης – όπου πιθανότατα τις νάρκωσε… ρίχνοντας κάτι στο ποτό τους – και στη συνέχεια …. τις βίασε. Ακόμη διερωτώνται μήπως όλα αυτά βιντεοσκοπήθηκαν.

Άλλωστε και η 10χρονη υποστήριξε ότι η Μούρθου την είχε βιντεοσκοπήσει στο διάστημα που την είχε αρπάξει από τους δικούς της. Οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσπαθούν να δουν τι μπορεί να διασωθεί από τον υπολογιστή της 33χρονης, τον οποίο και διέλυσε πριν την συλλάβουν.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση