Θάνατος 12χρονου στην Αιτωλοακαρνανία: Εγκεφαλικό ανεύρυσμα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 10:03 Θάνατος 12χρονου στην Αιτωλοακαρνανία: Εγκεφαλικό ανεύρυσμα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο 12χρονος έκανε διακοπές στο σπίτι των παππούδων του στο Θέμο Αιτωλοακαρνανίας.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός 12χρονου αγοριού, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με το agriniopress, ο θάνατος του παιδιού οφείλεται σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα, μετά την νεκροψία – νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η σορός του.

Υπενθυμίζετα ότι το 12χρονο παιδί είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο γυμνάσιο, ενώ κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το αγόρι δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα υγείας και μάλιστα την Κυριακή απογευματινές προς βραδινές ώρες δείπνησε σε τοπική ταβέρνα με τους παππούδες του. Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου. Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί, δυστυχώς, εξέπνευσε.

Σημειώνεται ότι η κηδεία του αγοριού θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, στις 13:00 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση