Τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες - Ανάμεσά τους ένα παιδί

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 10:14 Τραγικό δυστύχημα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες - Ανάμεσά τους ένα παιδί

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια αυτοκινήτου το οποίο ξέφυγε από την πορεία του στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια αυτοκινήτου το οποίο ξέφυγε από την πορεία του νωρίς το πρωί της Τρίτης στην Εθνική Οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης. Δύο άτομα, μία γυναίκα και ένα παιδί τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις περίπου 8.45, όταν το ΙΧ ξέφυγε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους από την πορεία του, στο 465χλμ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μετά τον ΣΕΑ Κορινού και πριν τα διόδια του Αιγινίου Κατερίνης.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με δέκα άνδρες για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στο όχημα, καθώς και δύναμη της αστυνομίας, ενώ έκλεισαν η μεσαία και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση