Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 09:26 Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία
Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε το πρωί της Τρίτης, ο επίλογος για 75χρονο, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Αλιφείρα Κρεστένων και είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του, με κατοίκους της περιοχής να τον εντοπίζουν λίγο αργότερα μέσα στα συντρίμμια του οχήματός του και να ειδοποιούν τις αρχές που ανέσυραν το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα.

Ειδικότερα, ήταν λίγο πριν τις 11 το πρωί όταν διερχόμενος οδηγός αντίκρισε το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα αναποδογυρισμένο εντός αγροτικής έκτασης με ελαιόδεντρα, στη θέση Άγιος Δημήτριος Αλιφείρας. Άμεσα ειδοποιήθηκαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, με το κλιμάκιο Κρεστένων να στέλνει δυνάμεις προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 75χρονο. Ήταν όμως αργά για αυτόν. Ο θάνατός του, όπως προκύπτει, επήλθε ακαριαία.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του λευκού βαν που οδηγούσε, καταλήγοντας στο λιοστάσι ύστερα από πτώση τουλάχιστον 10 μέτρων που μετέτρεψε το όχημά του σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρχές. Ωστόσο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που προκύπτουν σε συνάρτηση και με το γεγονός πως δεν υπήρξαν ίχνη από φρενάρισμα στο σημείο του δυστυχήματος, ο 75χρονος Νίκος Πουλόπουλος πιθανότατα υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανδρίτσαινας ήδη έχουν ξεκινήσει όλους τους απαραίτητους ελέγχους προκειμένου να μπορέσουν να εξακριβώσουν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας αυτής.

πηγή: patrisnews.com

 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση