Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: Εβδομο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα - Επιβαρυμένη η ψυχολογία της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 10:58 Επίθεση με βιτριόλι: Εβδομο χειρουργείο για την 34χρονη Ιωάννα - Επιβαρυμένη η ψυχολογία της

Η επέμβαση έγινε στο αριστερό της χέρι, που φέρει εγκαύματα από το βιτριόλι, με το οποίο την περιέλουσε η δράστις της συγκλονιστικής επίθεσης.

Σε έβδομο χειρουργείο υπεβλήθη η 34χρονη Ιωάννα, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου δύο μήνες, έξω από την ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται, στην Καλλιθέα.

Η επέμβαση αυτή έγινε στο αριστερό της χέρι, που φέρει εγκαύματα από το καυστικό υγρό, με το οποίο την περιέλουσε η δράστις της συγκλονιστικής επίθεσης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το νέο χειρουργείο πήγε πολύ καλά, όμως η ψυχολογία της 34χρονης είανι ιδιαίτερα επιβεβαρυμένη.

Η μητέρα της δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό της όλο αυτό το διάστημα που ανεβαίνει τον δικό της "Γολγοθά", όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

Αμίλητη ακόμα η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης με βιτριόλι

Η 35χρονη κατηγορούμενη παραμένει ακόμα αμίλητη, χωρίς καμία διάθεση να πει το παραμικρό για το γεγονός, από τις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται.

Ο συνήγορος της Ιωάννας θεωρεί ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης για την επίθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό.

Πηγή: thetoc.gr