Καρέ καρέ η απόπειρα δολοφονίας στον Στέφανο Χίο - Ο ένοπλος σκύβει και πυροβολεί

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 12:29 Καρέ καρέ η απόπειρα δολοφονίας στον Στέφανο Χίο - Ο ένοπλος σκύβει και πυροβολεί

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη στιγμή της επίθεσης στον Στέφανο Χίο.

Νέες φωτογραφίες από την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου φέρνει στη δημοσιότητα το Makeleio.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχουν τέσσερα βίντεο και 30 φωτογραφίες που δείχνουν καρέ καρέ την απόπειρα δολοφονίας. Το υλικό προέρχεται από κάμερες ασφαλείας, προφανώς από την οικία του δημοσιογράφου και από γειτονικά σπίτια.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο δράστης να έχει πλησιάσει, σχεδόν ακουμπήσει στο παράθυρο του λευκού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο δημοσιογράφος και μετά πυροβολεί.

Σημειώνεται ότι η επίθεση έγινε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, την ώρα που ο Στέφανος Χίος επέστρεφε στο σπίτι του από την εφημερίδα που εκδίδει και ακριβώς τη στιγμή που είχε σταματήσει έξω από το σπίτι του περιμένοντας να μπει στο γκαράζ.

Apopeira_Dolofonia_Xiou_29072020

Στην πρώτη κατάθεση που έδωσε χτες Τρίτη ο δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο δράστης "που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα."

Ο κ. Χίος σημείωσε πως δεχόταν απειλές "για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου" και απέδωσε τις απειλές στη μαχητική και αποκαλυπτική δημοσιογραφία που κάνει.

Stefanos_Xios_Apopeira_29072020

Οπως κατέθεσε ακόμη ο δημοσιογράφος και εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Stephanos_Xios_apopeira_29072020
Apopeira_Dolofonias_Stephanos-Xios_29072020
 
Πηγή: thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση