Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά - Φεύγουν οι αδειούχοι του Αυγούστου [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 09:33 Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά - Φεύγουν οι αδειούχοι του Αυγούστου [εικόνες]

Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Αυγούστου. Αυξημένη η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι και σήμερα Παρασκευή η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά. Όλο και περισσότεροι Αθηναίοι, κυρίως νέοι, φεύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το αποτέλεσμα είναι στο λιμάνι του Πειραιά να έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί ουρές με τους επιβάτες να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Φορούν τις μάσκες που απαιτούνται στο ταξίδι με το πλοίο, ενώ φέρουν και τα προβλεπόμενα έγγραφα με τα απαραίτητα στοιχεία για το ταξίδι τους, τη διαμονή τους, και πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους και το αν ήρθαν σε επαφή με κρούσματα της Covid-19.

Τα μέτρα στα πλοία για την προστασία από τον κορωνοϊό

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία από τον κορωνοϊό, τα πλοία μπορούν να ταξιδεύουν με πληρότητα στο 60% για αυτά που δεν διαθέτουν καμπίνες και 65% για αυτά με καμπίνες.

Πριν το ταξίδι προβλέπεται θερμομέτρηση όλων των ταξιδιωτών και συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου, ενώ οι επιβάτες στο πλοίο θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα και να τηρούν απόσταση 1,5 μέτρου σε όλους τους χώρους του πλοίου.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση