Η ιστορία του έθνους μας πλασμένη από κερί - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 15:15 Η ιστορία του έθνους μας πλασμένη από κερί - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

25 χρόνια "Μουσείο Παύλου Βρέλλη".

Όταν κληθήκαμε από τον Κωνσταντίνο και την Άννα Βρέλλη να βοηθήσουμε στην δημιουργία αυτού του επετειακού βίντεο για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Μουσείου ιστορίας Παύλου Βρέλλη το μόνο που σκεφτήκαμε είναι το πώς θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο αντάξιο της ιστορίας του.

Με καταγωγή από την Ήπειρο και έχοντας βαθιά μέσα μας αποτυπωμένες τις εικόνες των παιδικών μας χρόνων να επισκεπτόμαστε το μουσείο μαζί με τους γονείς μας το να σε καλεί ένα τέτοιο ιστορικό τόσο για την πόλη των Ιωαννίνων όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα μουσείο σε γεμίζει με ένα αίσθημα βαριάς ευθύνης. Τόσο βαριάς όση και η ιστορία του Μουσείου αλλά και η ιστορία του έθνους μας που έχει αποτυπωθεί από τον καλλιτέχνη Παύλο Βρέλλη μοναδικά με κερί και όχι μόνο.

Ένα ταξίδι στην ιστορία της Ελλάδας από την επανάσταση του 1821 μέχρι και την Κυρά της Ρώ και τον μεγάλο διωγμό των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης. Πιο επίκαιρο από ποτέ και με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της Ελλάδας που πλησιάζει το μουσείο Ιστορίας Παύλου Βρελλη σας περιμένει για ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στην ιστορία του Ελληνικού έθνους.

Δείτε το βίντεο από την ομάδα Up Stories:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση