Άκης Τσοχατζόπουλος: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 20:26 Άκης Τσοχατζόπουλος: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση - Νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία

Η κλινική εικόνα του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, καθώς ταλαιπωρείται και από αρρυθμίες.

Στη Β’ Πνευμολογική Κλινική του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου συνεχίζει να βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη από τους θεράποντες γιατρούς του.

Παρότι ο πρώην υπουργός βρέθηκε αρνητικός σε τεστ που υποβλήθηκε για τον κορωνοϊό, εντούτοις νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία, ενώ η κλινική του εικόνα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη, καθώς ταλαιπωρείται και από αρρυθμίες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της κατάστασης της υγείας του πρώην υπουργού, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη- Τσοχατζοπούλου, δήλωσε:

"Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μίαν ακόμα φορά. Όλα αυτά, που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη.

Αυτήν την στιγμή, όπως γνωρίζετε, νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική με συμπτώματα πνευμονίας, είναι ωστόσο αγωνιστής, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και δεν σταματά στιγμή να μας στηρίζει με τον δοτικό του χαρακτήρα.

Με την βοήθεια του Θεού, γιατί μόνον αυτήν έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε".

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση