Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απτόητοι! Απίστευτες εικόνες από υπαίθρια γλέντια στην Ξάνθη! (video)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 17:47 Απτόητοι! Απίστευτες εικόνες από υπαίθρια γλέντια στην Ξάνθη! (video) ΦΩΤΟ xanthinea

Εικόνες έντονου συγχρωτισμού καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην ορεινή Ξάνθη, παρά τα περιοριστικά μέτρα που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα υπό τον φόβο περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει επιβάλει περιορισμούς όπως την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους (σχεδόν) τους κλειστούς δημόσιους χώρους, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όταν δεν τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις ασφαλείας, οι εικόνες ωστόσο που καταγράφονται στην ορεινή ζώνη της Ξάνθης δεν συμβαδίζουν με τέτοια μέτρα και περιορισμούς.

Ξέφρενα γλέντια και χοροί, με αφορμή γάμους, σε κεντρικούς δρόμους οικισμών, αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα των τελευταίων ημερών σε ορισμένους οικισμούς του δήμου Μύκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δήμος κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού – αλλά και νεκρών – στην Ξάνθη, πριν από μερικές εβδομάδες και παρά την κατακόρυφη πτώση που καταγράφει ο ιός στην περιοχή, ελοχεύει έντονα ο κίνδυνος επανεμφάνισης του.

Αρκεί κάποιος να κάνει μια σύντομη περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να δει βίντεο και φωτογραφίες από τον συνωστισμό που επικρατεί αλλά και τα μέτρα ατομικής προστασίας που πάνε… περίπατο.

Αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν και για άλλους οικισμούς της περιοχής αλλά και για περιοχές όπως το Δροσερό, όπου έχουν καταγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν γάμοι, χοροί και γλέντια με αντίστοιχο συνωστισμό.

Πηγή: xanthinea