Δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου: Βίντεο αποκαλύπτει και τρίτο συνεργό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 20:10 Δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου: Βίντεο αποκαλύπτει και τρίτο συνεργό

Στο βίντεο από την επίθεση κατά του Στέφανου Χίου φαίνεται ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε και τρίτος δράστης.

Ένα ακόμη βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα από την επίθεση κατά του δημοσιογράφου και εκδότη Στέφανου Χίου. Στο βίντεο, το οποίο κατέγραψε μια άλλη κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ότι στη σκηνή του εγκλήματος υπήρχε και τρίτος δράστης. Από την ανάλυση των κινήσεων των τριών δραστών, φαίνεται ότι ο τρίτος είναι εκείνος που είχε αναλάβει ρόλο "τσιλιαδόρου".

Υπενθυμίζεται ότι στο προηγούμενο βίντεο που δημοσιεύθηκε, εμφανίζεται η μηχανή με τους δύο δράστες να φθάνει κοντά στο σημείο της επίθεσης και αφού σβήσει τα φώτα της, να αποβιβάζεται ο συνοδηγός της. Στη συνέχεια ο δράστης τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο του Στ. Χίου και τον πυροβολεί. Το θύμα ανοίγει την πόρτα και κυνηγά τον δράστη, ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει και τελικά επιβιβάζεται στη μηχανή του συνεργού του και εξαφανίζονται.

Δολοφονική επίθεση κατά του Στέφανου Χίου: Βίντεο αποκαλύπτει και τρίτο συνεργό
Στέφανος Χίος: Ο δράστης φορούσε κουκούλα και είχε σχιστά μάτια

"Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου". Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Χίος στην κατάθεσή του σε αστυνομικούς που διερευνούν τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του.

Οπως κατέθεσε ακόμη ο δημοσιογράφος και εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Τι ψάχνουν οι Αρχές

Η αστυνομία έχει συγκεντρώσει και επεξεργάζεται βιντεοληπτικό υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι του Στέφανου Χίου όσο και στην ευρύτερη περιοχή. Επίσης, αναζητά πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες ή πολίτες που διαπίστωσαν κάτι το οποίο τους προκάλεσε εντύπωση το επίμαχο χρονικό διάστημα, ενώ οι δύο κάλυκες από το πιστόλι του δράστη μεταφέρθηκαν προς εξερεύνηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δείτε το νέο βίντεο:

πηγή:thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση