“Διπλός” αλλά μοιραίος ο Αντετοκούνμπο για τους Μπακς κόντρα στους Ρόκετς (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 09:57 “Διπλός” αλλά μοιραίος ο Αντετοκούνμπο για τους Μπακς κόντρα στους Ρόκετς (video)

Η φοβερή εμφάνιση του Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε νταμπλ-νταμπλ κόντρα στους Ρόκετς, επισκιάστηκε από ένα μεγάλο λάθος του στο τέλος του αγώνα, που κόστισε στους Μπακς την ήττα από την ομάδα του Χιούστον (120-116), αλλά τα ελάφια συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της Ανατολής στο ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μία φορά ο κορυφαίος των Μιλγουόκι Μπακς, όμως στάθηκε “μοιραίος” για την ομάδα του, που ηττήθηκε με 120-116 από τους Χιούστον Ρόκετς. Ο Ελληνας άσος, τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους, 18 ριμπάουντ και οκτώ ασίστ, σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αντετοκούνμπο έδωσε προβάδισμα στα «ελάφια» 24,3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, αλλά στην συνέχεια, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ευστόχησε σε δύο βολές και ο περυσινός MVP έκανε λάθος πάσα, με αποτέλεσμα την νίκη των Ρόκετς.

Ο Ουέστμπρουκ με 31 πόντους, οκτώ ασίστ και έξι ριμπάουντ, ξεχώρισε από την ομάδα του Χιούστον, ενώ ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 24 πόντους. Με την ήττα αυτή, οι Μπακς πήγαν στο 52-15, παραμένοντας βέβαια στην κορυφή της Ανατολικής Περιφέρειας, ενώ οι Ρόκετς, πήγαν στο 42-24, όντας στην έκτη θέση της Δύσης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση