Με… ταξί μετέφεραν τον πιλότο του αεροσκάφους που έπεσε στις Σέρρες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 13:17 Με… ταξί μετέφεραν τον πιλότο του αεροσκάφους που έπεσε στις Σέρρες!

Για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση, που περιγράφει ο πρόεδρος στην Πρώτη Σερρών, όπου το πρωί έπεσε το μονοκινητήριο αεροσκάφος, στην καρδιά του χωριού!

Ο πιλότος γλίτωσε σαν από θαύμα ενώ… Άγιο είχαν και οι κάτοικοι του χωριού. Αν και ήταν 9 το πρωί, δεν περνούσε κανείς από το κεντρικότατατο σημείο που έπεσε το αεροσκάφος. Εκεί υπάρχουν καταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ.

Ο πιλότος γλίτωσε με κατάγματα στο κεφάλι και στην κνήμη, ενώ έχει θλαστικό τραύμα στη μύτη. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μεταφέρθηκε με… ταξί στο νοσοκομείο Σερρών και όχι με το ΕΚΑΒ το οποίο δεν έφθασε ποτέ!

Ακόμα… “περιμένουν” το ασθενοφόρο

Σύμφωνα με τα όσα είπε στo thesstoday, ο Πρόεδρος της Πρώτης Σερρών, Νίκος Μπακάλης: “Τις πρώτες βοήθειες τις πρόσφερε μικροβιολόγος ιδιώτης μαζί με μία νοσοκόμα. Στη συνέχεια ήρθε ο δήμαρχος Αμφίπολης ο οποίος τυχαίνει να είναι γιατρός και επιλήφθηκε της κατάστασης».

Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, ο αιωνόβιος πλάτανος που βρίσκεται στην πλατεία της Πρώτης Σερρών, φαίνεται πως έσωσε τον νεαρό πιλότο.

“Ο πλάτανος έκοψε τη φόρα του αεροπλάνου”

Στις 9:10 περίπου το μονοκινητήριο που απογειώθηκε από την Αλεξανδρούπολη εμφανίστηκε στην Πρώτη Σερρών «να κόβει αδικαιολόγητες βόλτες» ανέφερε ο κύριος Μπακάλης.

Ο ίδιος περιγράφει ότι αντίκρισε το αεροπλάνο να κρέμεται από τα κάγκελα ενός σπιτιού στην πλατεία του χωριού και τον πιλότο αιμόφυρτο. “Η ζημιά αποφεύχθη επειδή στο μέρος της πτώσης υπήρχε αιωνόβιος πλάτανος και έκοψε την φόρα του αεροπλάνου” σύμφωνα με την εκτίμηση του Νίκου Μπακάλη.

Το μαγαζί που ήταν δίπλα στο σπίτι και έπαθε επίσης μεγάλες καταστροφές, ήταν κλειστό.

Πηγή: thesstoday

Προσαρμοσμένη αναζήτηση