Μύκονος: Ναρκωτικά σε βαλίτσα 38χρονου – Αστυνομική επιχείρηση θρίλερ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 17:12 Μύκονος: Ναρκωτικά σε βαλίτσα 38χρονου – Αστυνομική επιχείρηση θρίλερ

Διάνα έκαναν στη Μύκονο οι αστυνομικές αρχές. Εντόπισαν περισσότερα από τέσσερα κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε βαλίτσα 38χρονου αλλοδοπού, μέλους εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η βαλίτσα με τα ναρκωτικά βρέθηκε σε αποθήκη ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή του “Αγίου Ιωάννη” Μυκόνου. Περιείχε τέσσερις αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες ναρκωτικών. Σημειώνεται ότι στις 30 Ιουλίου αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή Λιμενικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου, είχαν συλλάβει πέντε άτομα 38, 37, 29 και 37 ετών, για εμπορία κοκαΐνης.

Είχε προηγηθεί έρευνα σε χώρο στάθμευσης μεταφορικής εταιρείας, σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, όπου είχαν βρεθεί και κατασχεθεί τρία δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 733 γραμμαρίων, που ήταν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό πίσω μέρος και εντός μονωτικού υλικού ηλεκτρικής κουζίνας.

Στη συνέχεια και μετά από οργανωμένες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη του 40χρονου, καθώς και των υπολοίπων μελών του κυκλώματος.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση