Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Αναβάλλουν γάμους και βαπτίσεις λόγω των μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 10:44 Κορωνοϊός: Αναβάλλουν γάμους και βαπτίσεις λόγω των μέτρων - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τους χορούς και τα τραγούδια, άρχισαν τα παρατράγουδα. Γλέντησαν με την ψυχή τους, όπως φαίνεται σε γάμο στον Τύρναβο, φίλοι και συγγενείς του νιόπαντρου ζευγαριού.

Τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό, πήγαν περίπατο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο της περιοχής, με αποτέλεσμα ένας από τους καλεσμένους βρέθηκε θετικός στον ιό και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήδη βρίσκεται στην περιοχή για να λάβει δείγματα και από τους υπόλοιπους.

Και ο γάμος της Αλεξανδρούπολης, όμως συνεχίζει να βρίσκεται στο “κόκκινο”. Άλλοι εννέα καλεσμένοι βρέθηκαν θετικοί, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στα 35.

Αρκετά ζευγάρια, πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να αναβάλλουν γάμους και βαπτίσεις εξαιτίας του ιού και των μέτρων που ισχύουν. Από τη μια φοβούνται για τη διασπορά σε περίπτωση που κάποιος ασθενήσει, κι από την άλλη, δεν θέλουν να αποκλείσουν από τις λίστες των καλεσμένων φίλους και συγγενείς.

Πάντως, εάν χρειαστεί, τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να ληφθούν και επιπλέον μέτρα περιορισμού στον αριθμό των καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.

 

 

πηγή: ΑΝΤ1