Κορωνοϊός: «Σε μένα θα συμβεί;» - Η απάντηση για το γάμο με τους 1.500 καλεσμένους...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 11:30 Κορωνοϊός: «Σε μένα θα συμβεί;» - Η απάντηση για το γάμο με τους 1.500 καλεσμένους...

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο ιδιοκτήτης εταιρείας catering από την Κρήτη για το τηλεφώνημα που δέχθηκε προκειμένου να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους, τη στιγμή που τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας καταγράφεται διαρκώς τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού με συνέπεια να ληφθούν νέα μέτρα αποτροπής της διασποράς του.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας catering, Θόδωρος Καλαθάκης, που δέχτηκε τηλεφώνημα για να αναλάβει τον γάμο, είπε σχετικά: «Αγγίζει τα όρια του φαιδρού. Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα, ως διοργανωτής εκδηλώσεων, από ένα χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, που μου ζητούσε για το τέλος του μήνα έναν γάμο 1.500 ατόμων. Δήλωσα στην κυρία ότι, πρώτον, δεν τον κάνουμε για ευνόητους λόγους και, δεύτερον, προσπάθησα να πείσω την κυρία ότι δεν πρέπει να το κάνει αυτό, με επιχειρήματα».

Στη συνέχεια, «η κυρία μου είπε: "Σε μένα θα συμβεί;"». Ο κ. Καλαθάκης της είπε ότι πιθανόν να δημιουργηθούν στη δική της εκδήλωση αρκετοί φορείς που να καταλήξουν κρούσματα.

Ο κ. Καλαθάκης της εξήγησε πόσο επικίνδυνο θα είναι να γίνει ο γάμος και να γεμίσουν με κρούσματα τα νοσοκομεία της Κρήτης.

«Αν από τη δική σας εκδήλωση γεμίσουν όλες οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ο επόμενος ασθενής πιθανόν να είναι το παιδί σας ή εγώ και δεν θα έχω να μπω».

Η κυρία που έκανε το τηλεφώνημα φαίνεται τελικά να «ταρακουνήθηκε» και, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του κ. Καλαθάκη, ο γάμος αναβλήθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση