Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: "Η Ιωάννα είδε τον εαυτό της πριν πάρει εξιτήριο" λέει η γιατρός της [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 11:36 Επίθεση με βιτριόλι: "Η Ιωάννα είδε τον εαυτό της πριν πάρει εξιτήριο" λέει η γιατρός της [Βίντεο]

Η γιατρός δήλωσε ότι η ζωή της Ιωάννας δεν κινδυνεύει πλέον από την επίθεση με βιτριόλι και αποκάλυψε ότι η 34χρονη είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη

Μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας στο Θριάσιο, η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα, πήρε σήμερα εξιτήριο. Δυστυχώς, ο Γολγοθάς για τη νεαρή γυναίκα δεν τελειώνει εδώ αφού θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία αφού το καυστικό υγρό της προκάλεσε εγκαύματα στο 93% του προσώπου της, ενώ παράλληλα καλείται να διαχειριστεί και το ψυχικό τραύμα από την επίθεση.

"Η Ιωάννα έχει δεχτεί την εικόνα της - Αντέδρασε σχετικά καλά"

Σύμφωνα με τη Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου, η Ιωάννα είναι σε καλή κατάσταση και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

"Έχει επουλώσει τα τραύματά της, δεν έχει κίνδυνο ζωής και είναι σε μια καλή κατάσταση που μπορεί να βρίσκεται στο σπίτι" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Εκτεταμένα εγκαύματα σχεδόν σε όλο της το σώμα

Τα εγκαύματα της άτυχης 34χρονης είναι εκτεταμένα και εντοπίζονται στο πρόσωπο, την πλάτη, τα άνω άκρα και τον θώρακα. Πρόκειται για σοβαρά εγκαύματα, "αφού το χημικό έγκαυμα πάει βαθιά" σημειώνει η γιατρός. Το μάτι της, που αντιμετώπιζε και σοβαρό πρόβλημα με κίνδυνο να χάσει την όρασή της, είναι σε καλή κατάσταση, με τους ειδικούς να είναι αισιόδοξοι.

Πριν πάρει το εξιτήριο, η άτυχη 34χρονη είδε την εικόνα της. "Την έχει δεχτεί και αντέδρασε σχετικά καλά" δήλωσε η κα. Καλοφώνου.

Πηγή: thetoc.gr