Ναύπλιο: Επεισοδιακός έλεγχος για τα μέτρα σε καφέ - Ο ιδιοκτήτης πήδηξε στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 11:49 Ναύπλιο: Επεισοδιακός έλεγχος για τα μέτρα σε καφέ - Ο ιδιοκτήτης πήδηξε στη θάλασσα

Στην καφετέρια του Ναυπλίου διαπιστώθηκε παράβαση του αριθμού των ατόμων, με αποτέλεσμα να επιβληθεί το κλείσιμο του καταστήματος και μεγάλο πρόστιμο.

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος της αστυνομίας, αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου, σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης το κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα argolikeseidhseis, ο έλεγχος από τα αστυνομικά όργανα διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα με αποτέλεσμα να επιβληθεί, το κλείσιμο του καταστήματος και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης σε μεγάλη ταραχή και σε μια κίνηση απόγνωσης πήδηξε στη θάλασσα μπροστά από το κατάστημα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με τη βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ο άνδρας ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ από τη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση