Συναγερμός για 7 κρούσματα κορωνοϊού στην Καλαμάτα! Ανάμεσά τους ένα παιδί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 15:22 Συναγερμός για 7 κρούσματα κορωνοϊού στην Καλαμάτα! Ανάμεσά τους ένα παιδί photo Reuters

Τα επτά κρούσματα κορωνοϊού, προέκυψαν σήμερα, όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των 40 δειγμάτων που εστάλησαν χτες από το νοσοκομείο Καλαμάτας, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται από πολίτες που σπεύδουν αυτοβούλως στο νοσοκομείο να εξεταστούν για covid-19, εντοπίστηκαν και τα 7 άτομα, θετικά στον κορωνοϊό.

Οι 5 από τους “θετικούς” βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους, καθώς παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκονται μια ηλικιωμένη γυναίκα που διαπιστώθηκε θετική στον κορωνοϊό (ασυμπτωματική) σε προεγχειρητικό έλεγχο και ένα παιδί, θετικό στον κορωνοϊό που νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αργά το απόγευμα αναμένονται τα αποτελέσματα και άλλων εξετάσεων ασθενών που πήγαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, παρουσιάζοντας ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με το tharrosnews, στο νοσοκομείο της Καλαμάτας έφτασε έγγραφο σήμερα, με το οποίο καλείται να αυξήσει τις «κλίνες» του για εξυπηρέτηση περιστατικών covid-19 σε σχέση με όσα είχαν προβλεφθεί σε αρχικό στάδιο. Η εξέλιξη αυτή δημιούργησε αναστάτωση στο ήδη υποστελεχωμένο, Ιατρικό δυναμικό του νοσοκομείου.

Πηγή: tharrosnews , messinialive

Προσαρμοσμένη αναζήτηση