Μητσοτάκης: Μήνυμα προς όσους επιστρέφουν από διακοπές - "Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 16:40 Μητσοτάκης: Μήνυμα προς όσους επιστρέφουν από διακοπές - "Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό"

Μήνυμα προς τους πολίτες που επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Τι έγραψε στο Twitter.

Μήνυμα προς όσους επιστρέφουν από τις διακοπές, προκειμένου να μην υπάρξει μετάδοση του κορωνοϊού, απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησης στο Twitter.

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού περιλαμβάνει συμβουλές προς όσους επιστρέφουν από τις διακοπές στα σπίτια τους. "Κάνε λοιπόν έστω τώρα τη διαφορά", αναφέρεται σε κάποιο σημείο. "Μετά την επιστροφή προσέχουμε διπλά. Φοράμε μάσκα παντού. Κρατάμε αποστάσεις. Μένουμε μακριά από ευπαθείς ομάδες. Σταματάμε εδώ τη διασπορά. Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό", καταλήγει το μήνυμα.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη:

"Μπορεί να βρέθηκες αυτό το καλοκαίρι σε πάρτυ και να αγνόησες τα μέτρα προστασίας, να αμφισβήτησες τους κινδύνους, να ξέχασες τον κορωνοϊό. Επιστρέφοντας στο σπίτι σου να αγκάλιασες τη μητέρα σου, να πήρες το λεωφορείο χωρίς να φορέσεις μάσκα, να είδες φίλους που γύρισαν και αυτοί από διακοπές γιατί δεν ήξερες πως στο πάρτυ υπήρχε κρούσμα. Δεν ξέρεις πως μπορεί να είσαι φορέας χωρίς συμπτώματα και δεν φαντάστηκες πως θα κολλήσεις τους γονείς σου. Δεν σκέφτηκες πως οι γονείς των φίλων σου θα μπουν σε ΜΕΘ. Πως ίσως να πληρώσουν το απόλυτο τίμημα. Δεν ήθελες εσύ να βάλεις σε κίνδυνο κανέναν. Κάνε λοιπόν έστω τώρα τη διαφορά. Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα, για την επόμενη εισαγωγή σε νοσοκομείο. Μετά την επιστροφή προσέχουμε διπλά. Φοράμε μάσκα παντού. Κρατάμε αποστάσεις. Μένουμε μακριά από ευπαθείς ομάδες. Σταματάμε εδώ τη διασπορά. Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό"

 

 

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση