«Θρίλερ» με 58χρονο που βρέθηκε νεκρός σε κανάλι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 11:04 «Θρίλερ» με 58χρονο που βρέθηκε νεκρός σε κανάλι

Έπεσε θύμα κάποιου τροχαίου και εγκαταλείφθηκε;

Περπατούσε και προφανώς από κάποια λανθασμένη κίνηση βρέθηκε στο ρέμα;

Χτυπήθηκε σε κάποιο άλλο σημείο και μεταφέρθηκε εκεί νεκρός ή ακόμη και ζωντανός;

Όλα αυτά τα ερωτηματικά εξετάζει με μεγάλη προσοχή η αστυνομία από χθες το απόγευμα, όταν τυχαία ανακαλύφθηκε μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι το πτώμα του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου..

Η θέση στην οποία βρέθηκε ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος του Πύργου, η χρονική διάρκεια που παρέμεινε εκεί και τα σημάδια έξω αλλά και μέσα στο αποστραγγιστικό αυλάκι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, αποτελούν βασικά στοιχεία της διερεύνησης αλλά και ένα πραγματικό μυστήριο, τη λύση του οποίου δεν αποκλείεται να δώσει ο ίδιος ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, που πήγε και αυτός στο συγκεκριμένο σημείο για να εξετάσει τα χτυπήματα στο σώμα του θύματος και πιθανότατα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν αυτά.

Πρόκειται ωστόσο για πρωτοφανές περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο 58χρονος ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό που όλοι τον θυμούνται να εργάζεται εντατικά στον τομέα καθαριότητας του δήμου, ενώ παράλληλα συνήθιζε να πηγαίνει με τα πόδια για μπάνιο κυρίως τις βραδινές ώρες, κάνοντας παράλληλα και τη βόλτα του. Άραγε αυτό να του στοίχισε την ίδια του τη ζωή;Τον είδε από το γεφύρι και έπαθε σοκ!

Ειδικότερα, ο 58χρονος βρέθηκε νεκρός περίπου στις 5 το απόγευμα σε αποστραγγιστικό αυλάκι του ΤΟΕΒ από το διερχόμενο δικυκλιστή Γιάννη Γιαννακόπουλο, ο οποίος σοκαρισμένος από την εικόνα που αντίκρισε περιέγραψε το χρονικό της ανεύρεσης του πτώματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σταμάτησε για λίγο στο γεφύρι και κοιτάζοντας κάτω αντίκρισε το νεκρό και τρομαγμένος έφυγε ειδοποιώντας τις αρχές.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στάση του σώματος του άτυχου άνδρα που βρισκόταν ανάσκελα και με τα χέρια ανοιχτά, ενώ σημείωσε πως δε γνωρίζει τι έχει γίνει και πως ο 58χρονος του ήταν άγνωστος.

Η χρονική διάρκεια που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο άτυχος άνδρας δείχνει να είναι απροσδιόριστη μέχρι στιγμής, με τις Αρχές να συλλέγουν κάθε πληροφορία που μπορεί να τους οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνταλος, ενώ πλάι του βρέθηκαν άνθρωποι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας Πύργου.

Παρόν και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει σήμερα τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως σε όσα πραγματικά έγιναν και οδήγησαν τον 58χρονο σε αυτό τον τραγικό θάνατο.

Η εξέταση στο σημείο του συμβάντος του Ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση διήρκησε αρκετή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις πως ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα, δίχως ωστόσο να επέλθει ακαριαία ο θάνατός του.

Ο 58χρονος φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, με τη στάση του άνδρα στο σημείο που βρέθηκε να φανερώνει πως πιθανόν κατέβαλε προσπάθεια να πιαστεί από τα κάγκελα με αποτέλεσμα να πέσει στο αυλάκι.

Μεγάλο ερωτηματικό στην υπόθεση δημιουργεί το γεγονός πως το σώμα βρέθηκε ανάσκελα, κάτι που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν φαίνεται να ταιριάζει.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που γεννιούνται οι σκέψεις παράσυρσης του άτυχου άνδρα από διερχόμενο όχημα και το πέταγμά του στο κανάλι από τον υπεύθυνο.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση ελέγχουν κάθε πιθανό σενάριο, με αυτό της παράσυρσης του 58χρονου και της εγκατάλειψής του από τον οδηγό να είναι το επικρατέστερο έως ώρας.

Τέλος ζητούν από όσους γνωρίζουν κάτι, είτε αυτό είναι σημαντικό είτε όχι, να προσέλθουν στο ΑΤ Πύργου και να καταθέσουν όσα ξέρουν προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Φίλοι και γνωστοί του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου δεν μπορούν να πιστέψουν πως δε θα μπορέσουν να ανταμωθούν ξανά μαζί του, ενώ οι συγχωριανοί του παραμένουν σοκαρισμένη με όλα όσα συνέβησαν.

Μαρτυρίες γνωστών του αναφέρουν πως τελευταία φορά που είδαν το Βασίλη ήταν το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου και λίγο μετά τις 21:30, όπου πεζός είχε ξεκινήσει από το Σκουροχώρι με προορισμό το Καβούρι για να κάνει βραδινό μπάνιο, κάτι που συνήθιζε.

Ο δήμος Πύργου

Από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστό το τραγικό συμβάν, έσπευσε στο σημείο προκειμένου να πληροφορηθεί όσα μέχρι στιγμής είναι γνωστά ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Παρόν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως Χρήστος Γαρύφαλλος, που αμέσως μόλις ειδοποιήθηκε για το όσα είχαν συμβεί βρέθηκε στο Σκουροχώρι.

Όπως υποστήριξε, ο 58χρονος μπορεί να μην είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια αλλά ήταν ένας εκ των εργατικότερων συναδέλφων που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στην υπηρεσία του.

Επιπλέον, τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και το ΔΣ του συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αναμένεται να παραστούν σύσσωμοι στην νεκρώσιμη ακολουθία του και τέλος θα διατεθεί ένα χρηματικό ποσό στη μνήμη του για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πηγή: patrisnews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση