Κορωνοϊός - Σοκαριστικές μαρτυρίες: "Πήγαμε διακοπές στην Κρήτη και γυρίσαμε όλοι θετικοί"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 11:24 Κορωνοϊός - Σοκαριστικές μαρτυρίες: "Πήγαμε διακοπές στην Κρήτη και γυρίσαμε όλοι θετικοί"

Γύρισαν από διακοπές και διαγνώστηκαν όλοι θετικοί στον κορωνοϊό

Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία ενός νεαρού μόλις 22 ετών που νοσεί από κορονοϊό. Όπως ανέφερε ο ίδιος, πήγε για διακοπές στα Χανιά με την παρέα του και επιστρέφοντας βρέθηκαν όλοι θετικοί.

O Δημήτρης μαζί με άλλα τέσσερα άτομα πήγαν για διακοπές στα Χανιά και έμειναν πέντε ημέρες. Στην επιστροφή τους, όμως, στην Αθήνα τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη, καθώς όπως περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star γύρισαν όλοι με συμπτώματα βήχα, πονόλαιμο και δέκατα. Τα συμπτώματα τους θορύβησαν και έτσι έκαναν το τεστ, όπου διαγνώσθηκαν θετικοί.

Τα πέντε παιδιά μπήκαν σε καραντίνα.

Εν τω μεταξύ η μητέρα 19χρονης κοπέλας μιλώντας επίσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι η κόρη της γύρισε από διακοπές και αγνοούσε ότι είχε κολλήσει τον ιό, καθώς δεν είχε το παραμικρό σύμπτωμα.

Όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζεται η μητέρα, η κόρη της έκανε το τεστ για τον κορονοϊό όταν ένα φίλος της εντοπίστηκε θετικός. Έτσι, πρόλαβε να πάρει τα κατάλληλα μέτρα, ώστε το παιδί της να μη διασπείρει τον ιό.

Τέλος, όπως είπε η μητέρα της 19χρονης, διαγνώσθηκαν θετικοί ακόμα 30 φίλοι της.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση