Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα στην Αστυνομία μετά τα 32 κρούσματα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 23:18 Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα στην Αστυνομία μετά τα 32 κρούσματα

Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς συνολικά 32 αστυνομικοί έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. 

Η τελευταία περίπτωση που έχει καταγραφεί αφορά τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι γύρισαν πριν από λίγες ημέρες από αποστολή στην Τήνο. Ήταν μέλη μιας συνολικά οκταμελούς αποστολής και όπως έχει γίνει γνωστό οι υπόλοιποι πέντε αναμένουν τα αποτελέσματα από τα τεστ τους.

Παράλληλα, έκλεισε από το πρωί της Παρασκευής, 21 Αυγούστου, έως και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας το Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό 17χρονος ανήλικος αλλοδαπός που βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα. Σε όλους τους αστυνομικούς έχουν γίνει τα σχετικά τεστ.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, οι εντολές που έχουν ήδη δοθεί είναι στις υπηρεσίες να χωρίζονται οι αστυνομικοί σε δύο ομάδες, που δεν θα έρχονται σε επαφή μεταξύ τους. Παράλληλα, έχει ζητηθεί να τηρούνται αποστάσεις μέσα στα τμήματα, ενώ θα τοποθετηθούν πλέξιγκλας στις υπηρεσίες που υπάρχει επαφή με το κοινό.Επίση,ς θα δοθεί υγειονομικό υλικό ειδικά στις μάχιμες υπηρεσίες που βρίσκονται στον δρόμο.

Πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση